Wat is de Kangoeroe Klup?
In september 2010 is CKV Reehorst ’45 gestart met de Kangoeroe Klup. Een leuke manier om jonge kinderen van 3 t/m 6 jaar spelenderwijs kennis te laten maken met korfbal. Op zaterdagochtend spelen en oefenen de kinderen van 10.00 tot 11.00 uur op het veld of in de zaal (de trainingstijd kan in verband met zaalhuur in de winter mogelijk afwijken). Trainingen vinden plaats, in het voorjaar en najaar op “’t Schuttersveld” en in de wintermaanden in de gymzaal aan de“Wulplaan”. De trainingen zijn altijd druk bezocht; variërend van 10 tot soms wel 20 kinderen. Inmiddels zijn er al meerdere kinderen doorgestroomd naar de F.
Het doel van de Kangoeroe Klup is zoals gezegd de kinderen spelenderwijs kennis laten maken met korfbal. We doen dit door verschillende spelletjes met de kinderen te spelen waarbij plezier centraal staat, maar waar de kinderen ook verschillende aspecten van korfbal meekrijgen. De kinderen die meedoen aan de Kangoeroe Klup hebben veel plezier tijdens bewegen, sporten en samenspelen. De toeschouwers, die regelmatig onderdeel van de leiding of het spel zijn, zullen beamen dat dit geen probleem is.
De Kangoeroe Klup heeft 4 leden van het eerst uur namelijk Scoro, Jumper, Funny en Spurt. Deze Kangoeroe’s vormen de basis van alles wat met de Kangoeroe Klup te maken heeft; de Kangoeroe nieuwsbrief, de kleurplaten en de website van de Kangoeroe Klup (www.kangoeroeklup.nl) waar je leuke spelletjes kunt spelen en kunt luisteren naar verhaaltjes. Ieder kind mag een aantal keer gratis deelnemen aan de Kangoeroe Klup training bij Reehorst, voordat hij/zij lid wordt. Neem dus gerust je vriendje of vriendinnetje een keer mee.

 

 

                                                                               

 Wil je meer informatie of je aanmelden?
Neem dan contact op met Samantha Berends (Kangoeroe@ckvreehorst45.nl of 06-52896998) en kom een keertje kijken bij een training!

Download hier opgaveformulier voor Kangoeroe Klup.

 

 

 

Datum

 

Thema
ZAAL  
   
4 november Papa & Mama
11 november Sprookjes
18 november Kleuren
25 november Politie
2 december Pietengym
9 december Kangoeroes
16 december Kerst
23 december GEEN KANGOEROES
30 december GEEN KANGOEROES
6 januari Winter
13 januari Boerderij
20 januari Kabouters
27 januari Vriendjes & vriendinnetjes
3 februari Jungle
10 februari Korfbal
17 februari Olympische spelen
24 februari GEEN KANGOEROES
3 maart GEEN KANGOEROES
10 maart Brandweer
   

 

 

 

 

 

 

 

kickstart 2018

 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer

Ga naar boven