Reehorst 1

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesIlse SnitselaarLotte AllaartNicole de LugtSonja van Blijderveen
HerenMartijn WerkmanMichel VerstegenNiels van GolberdingeSander van Cappellen
Coach

 

Korfballers Reehorst ’45 nemen derde plek van RDZ over

Op zaterdag 21 april 2018 stond de wedstrijd tegen RDZ in Zeist op het programma. RDZ stond op dat moment derde in de poule en Reehorst ’45 net daaronder. Bij winst voor Reehorst ’45 zou het team van Jan-Willem van Ede de derde plek kunnen innemen. Zaak dus om deze wedstrijd uitermate scherp te zijn.
Na een aftastend begin kwam RDZ op 2-0. Door twee mooie treffers van Martijn Werkman en Ilse Snitselaar kwam Reehorst ’45 weer gelijk. Reehorst ’45 herstelde zich en kwam door twee doelpunten van Thomas den Ouden op 2-4 voorsprong.

reehorst foto 14 4 2018 600 x 400Op zaterdag 14 april stond de wedstrijd tegen SEV op het programma. SEV staat in de poule lager geklasseerd dan Reehorst ’45, maar Reehorst ’45 was er daardoor niet minder op gebrand deze wedstrijd te winnen. De eerste veldwedstrijd, die vorige week plaatsvond tegen Arena, werd door Reehorst ’45 gewonnen met 18-7. Dit veldseizoen heeft coach Jan Willem van Ede ervoor gekozen vijf om vijf te spelen (Anna Struik is toegevoegd aan de selectie), waardoor de vakindeling vaker zal wisselen. Kort na het beginsignaal scoorde Martijn Werkman 1-0, na een goede rebound-actie van Anna Struik. SEV miste vervolgens een vrije bal, maar daarna werd alsnog van afstand de 1-1 gescoord.

Op zaterdag 3 februari nam Reehorst ’45 het in Doetinchem op tegen Olympus ’58. Thuis werd van deze ploeg verloren met 11-18, maar Reehorst ’45 was vastbesloten dit niet nog eens te laten gebeuren.
In de beginfase van de eerste helft ging het spel redelijk gelijk op tot een stand van 2-3. Daarna rondde Reehorst ’45 de kansen duidelijk beter af en nam daardoor een voorsprong tot 7-12. In de fase voor de rust wist Olympus ’58 weer meer te scoren,

dlkv reehorstCkv REEHORST SLUIT ZAALSEIZOEN AF MET 5E PLAATS

Zaterdagmorgen moest ckv Reehorst’45 1 al vroeg op pad voor de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen. Om 11.00 uur in Didam was DLKV 1 de tegenstander. DLKV is reeds gedegradeerd en wist dit seizoen slechts 2 punten te behalen. De thuiswedstrijd begin januari werd een makkelijke 32-15 overwinning voor Reehorst.
Coach Jan Willem van Ede was verhinderd en Milko van Golberdinge was zijn vervanger.
Er was op dit vroege tijdstip nog aardig wat Reehorst publiek afgereisd naar Didam en om precies 11.00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Eerste doelpunt was voor DLKV en na 10 minuten stond er 3-3 op het scorebord door

1 en A2 600 x 321Afgelopen zaterdag nam Reehorst ’45 het voor eigen publiek op tegen Ons Clubje (OC). De vorige wedstrijd tegen deze ploeg eindigde in een gelijkstand. Reehorst ’45 wilde nu dus gewoon die twee punten pakken. Michel Verstegen opende de score met een mooi afstandschot en ook de 2-0 kwam op zijn naam. Het lukte OC niet om aan te vallen, doordat de bal niet door de verdediging van Reehorst ’45 kwam. De 3-0 en 4-0 werden gescoord door Ilse Snitselaar en Niels van Golberdinge.

reehorst zw 2018 1 600 x 383Korfballers Reehorst ’45 winnen felle strijd tegen Zwart Wit

Op zaterdag 17 februari kreeg Reehorst ’45 de kans revanche te nemen tegen Zwart Wit, tegen wie uit door Reehorst ’45 werd verloren met 14-12. Zwart Wit staat op de tweede plek in de poule, dus aan tegenstand hoefde niet getwijfeld te worden.
In de beginfase van de eerste helft had Zwart Wit niets in te brengen. Reehorst ’45 had de volledige regie. Michel Verstegen zette het scorebord al snel op 2-0, waarna Ilse Snitselaar daar met een afstandschot 3-0 van maakte. De Reehorst ’45-verdediging was in deze fase opvallend scherp. Niels van Golberdinge legde keurig aan en scoorde de 4-0. Nadat Zwart Wit gescoord had, nam Reehorst ’45 het weer over. Michel Verstegen, Martijn Werkman en Niels van Golberdinge wisten de korf prima te vinden

groepVandaag moest Reehorst ’45 het opnemen tegen HKC. HKC staat ongeslagen bovenaan. In de vorige ontmoeting verloor Reehorst ’45 met 19-11. Tijd voor revanche. Voor de wedstrijd zette coach Jan Willem van Ede zijn ploeg op scherp. Thomas den Ouden opende de score met een mooi afstandschot, maar HKC maakte daar al snel 1-1 van. Sonja van Blijderveen zette de 2-1 op haar naam, maar een dame van HKC scoorde na een door Ilse Snitselaar verdedigde vrije bal, een afstandschot. Thomas den Ouden zette de stand op 3-2, maar

Reehorst1bijrivalen 600 x 408Op zaterdag 10 februari speelde Reehorst ’45 in Doesburg de retourwedstrijd tegen Rivalen. Thuis werd gewonnen, maar resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor dit moment. Dus Reehorst ’45 moest gewoon goed gefocust aan de bak.
Rivalen opende de score met een afstandschot, maar Lotte Allaart scoorde een mooie doorloopbal, waardoor de score op 1-1 kwam. Daarna scoorde Michel Verstegen de 1-2. Na een prachtige aanval over alle schijven in het vak wist Sonja van Blijderveen met een mooi afstandschot de score op 1-3 te zetten. Vervolgens deed een dame van Rivalen een poging tot een afstandschot, maar werd door Jorieneke van Klaveren geblokt. Niels van Golberdinge zorgde voor de 1-4 met een verzilverde strafworp. De 2-4 werd gescoord door een dame van Rivalen, maar Michel Verstegen zette Reehorst ’45 weer op een voorsprong van 2-5. Vanaf dit moment kwam Rivalen beter in het spel en scoorde drie keer op rij (5-5).

reehorst nieuwe shirtsNa het ‘kerstreces’ nam Reehorst ’45 het afgelopen zaterdag op tegen de hekkensluiter van de poule, DLKV uit Didam. Het publiek werd in sporthal De Peppel door de ploeg van Jan Willem van Ede getrakteerd op 32 doelpunten.

Reehorst ’45 startte goed en kwam al snel op 3-0. De aanvallen draaiden goed en de verdediging was lekker alert. DLKV begon daarna wel mee te scoren, maar bij een stand van 5-5 nam Reehorst ’45 het heft in handen. De doelpunten vielen vrij makkelijk, zodat Reehorst ’45 een mooie voorsprong kon opbouwen. De ruststand was

 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 

Ga naar boven