Reehorst 4
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Brandsma
CoachGerrit Zeldenrust

Vandaag samen met Mart op de fiets gestapt want het 4de had een wedstrijd tegen Kesteren, deze wedstrijd werd op echt gras gespeeld.
Aanval: Bert, Arjen, Yvonne en Anja. Verdediging: Ronald, Mark, Ria en Lynn. Reserve Dik, Gert en Miranda.
Supporters: Vevina, Anja, Jesse, Mart en Fieny.
De teams waren aardig aan elkaar gewaagd Mark wist enkele ballen te onderscheppen en het was Yvonne die een strafworp mee kreeg die benut werd door Arjen 0-1, maar Kesteren had direct een antwoord klaar en scoorde van afstand 1-1.

Reehorst 4 600 x 399De competitietrein loopt weer dus ook de verslagen komen weer.

Aanval: Ria, Lynn, Dik en Mark. Verdediging: Suzanne, Vevina, Gert en Johan.

Reserve: Anda, Yvonne, Bert en Arjen. Afwezig Leo, Arnold, Ronald en Fieny.

Scheidsrechter: Saskia Bekkers.

Binnen een minuut was het Dik die de score opende van afstand 1-0 en dit zonder dat de bal de korf raakte. Vlak daarna was het een dame van SKF die er 1-1 van maakte en een andere dame van SKF zorgde voor de 1-2.

 - Hilarische wedstrijd: Elf – Vier

Aangezien onze toporganisatoren Arjen en Fieny niet aanwezig waren tijdens de deze wedstrijd is er geen verslag van de wedstrijd gemaakt, maar in de derde helft werden alle spelers, inclusief de invallers (Brenda en Samantha) geïnterviewd:

De vraag was: ”Wat vond je van de wedstrijd, als je deze in één zin samenvat?”

Ronald: Het was weer als van oudst gezellig.
Johan: Fijn om weer

Onze laatste wedstrijd van dit seizoen. Vevina was ook aanwezig met een vriendin (gezellig)
We hadden drie eigen heren. Gelukkig heeft Anja nog twee heren gevraagd. Rene en Julian .
We zijn begonnen met in de verdediging, Dik, Ronald, Yvonne en Ria. Aanval Leo, Rene, Anja en Suzanne.
Het was een taaie wedstrijd die maar niet opgang kwam. Na veel heen en weer spelen schoot Leo eindelijk raak 0-1. Gelijk daarna schoot Leo er weer een in 0-2. Rheko bleef niet achter en maakte 1-2 en 2-2. De eerst aanval kwam weer in de aanval. Het lukt maar niet om te scoren. Rene en Anja hadden genoeg schiet kansen maar ze waren niet op schot.

Onderstaand wedstrijdverslag is geschreven door Paula van der Meer (11 jaar) en aangevuld met adviezen en interview door Zoë Ingrassia (10 jaar).

Aanval: Anja, Arjen, Bert en Fieny
Verdediging: Fiona, Johan, Ronald en Yvonne
Reserve: Arnold, Eva en Ria
Supporters: Wim, Suzanne, Hugo, Oma Adri, Inez, Paula, Zoë, Eva, René en Anda

Wie: Wanneer: Hoe: Stand:
Rheko 2de minuuut afstandschot 1-0
Rheko 2 ½ minuut doorloopbal 2-0
Fiona Reehorst 3de minuut prikker achter korf 2-1

Het was een schitterde zonnige dag – 26 graden en dat zo vroeg in het voorjaar!
Dik van der Haar is nog geblesseerd, maar desalniettemin kwam hij ons aanmoedigen en heeft hij de pen ter hand genomen, waardoor onderstaand verslag tot stand is gekomen.

In het aanvalsvak begon: Maikel (onze invaller voor deze dag), Johan, Ria en Anda.
In de verdediging: Yvonne, Anja, Bert en Ronald.

Maikel maakte al snel een doelpunt d.m.v. een afstandschot. Helaas wist de tegenstander dit 2x te evenaren. Gelukkig maakte Yvonne 2-2 door een

Aanval: Yvonne, Samantha, Arnold en Ronald. Verdediging: Ria, Brenda, Leo en Johan.
Reserve: Bert, Arjen, Dik, Miranda en Saskia. Scheidsrechter: Rutger Stoel.
Het was SEV die de score opende 0-1 en of er een drempeltje in de zaal lag, want eerst viel Ronald gevolgd door een heer van SEV op precies de zelfde plaats. Ook de 0-2 was voor SEV heer van afstand. Leo wist de 1-2 te scoren maar hierna was het drie maal raak voor SEV 1-5. Brenda van afstand maakte de 2-5 en Ronald had nog een goede onderschepping van de bal. De 2-6 was weer voor SEV gevolgd met twee afstandsschoten van Arnold 4-6

Aanval: Suzanne, Anda, Johan en Leo. Verdediging: Yvonne, Brenda, Ronald en Bert.
Reserve: Arjen, Samantha en Wim. Scheidsrechter: Patrick v.d. Haar.

De wedstrijd begon rustig een heer van Rheko wist de bal te onderscheppen, maar gelukkig voor ons werd hieruit niet gescoord. Het duurde 20 minuten voor er een eerste doelpunt viel, Johan wist van kort onder de korf raak te schieten 1-0. Toen was het hek van de dam en een heer van Rheko maakt te met een doorloopbal de stand gelijk 1-1, een dame van Rheko was ook zuiver en scoorde van afstand 1-2 binnen de vier minuten wist Ronald met een doorloopbal de stand gelijk te trekken 2-2.

Aanval: Anja, Ria, Johan, Arjen. Verdediging: Saskia, Yvonne, Ronald en Dik. Reserve: Arnold, Bert en Samantha.

Binnen een halve minuut wist Arjen met een afstandsschot de stand op 0-1 te zetten, maar het was Rivalen die er binnen een minuut 1-1 van maakte. Drie minuten later was het weer Rivalen die scoorde en stond er 2-1 op het scorebord. Een mooie redding van Ronald bij de lijn hield de bal nog binnen. Een strafworp in het voordeel van Rivalen werd benut en stond het 3-1. Het eerste aanvalsvak was nu aan de beurt en het was weer Arjen die de score op 3-2 zette. Nu viel het doelpunten scoren even stil, maar Johan maakte er na ongeveer een kwartier 3-3 van.

kickstart 2018

 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer

Ga naar boven