Welkom bij CKV Reehorst 45

 

“Een gezellige club voor de hele familie, voor jong en oud:

Persoonlijk, plezier  en prestatie”

 

Onze vereniging is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We hebben daarom vanaf 1 november 2018 de stap naar een rookvrij sportterrein gezet. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo bieden we iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Waarom rookvrij?
Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit. Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl/sport voor meer informatie.

 

Wat verandert er?
Vanaf nu zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij.

Wat kun jij doen om te helpen?
We hopen dat je je sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken. Het vriendelijk aanspreken van mensen die roken op het terrein (en bij de entree) is belangrijk. Spreek
iemand altijd direct aan. Vraag of hij/zij bekend is met de nieuwe afspraak op de sportvereniging. Vertel over de rookvrije afspraak en laat diegene weten waar hij/zij wel of niet kan roken. Leg ook uit dat de vereniging de afspraak heeft om kinderen het goede voorbeeld te geven.
Bekijk de video over het aanspreken van rookgedrag: https://www.youtube.com/watch?v=UbND4f4uzQk
Zorgen voor naleving is teamwork!

Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen via secretaris@ckvreehorst45.nl.

privacy

Verjaardagen

Korfbal Competitie Overzicht | verjaardagen1819veld Verjaardagen
juni
17 José ()
Martijn (A1)
19 Lars ()
20 Joey (A2)

Komende activiteiten

vrijdag 21 juni 00:00
SMURFENKAMP
zaterdag 22 juni 00:00
SMURFENKAMP
zondag 23 juni 00:00
SMURFENKAMP
zaterdag 29 juni 00:00
Beachkorfbal
zaterdag 13 juli 00:00
Familiedag

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekers teller

Vandaag535
Gisteren564
Deze week535
Deze maand9201
Totaal377308

Wie is er online

3
Online

maandag 17 juni 2019 17:14
Ga naar boven