Welkom bij CKV Reehorst 45

 

“Een gezellige club voor de hele familie, voor jong en oud:

Persoonlijk, plezier  en prestatie”

 

Op zondag 16 juni willen we namens de Technische Commissie de teamindeling voor het seizoen 2019-2020 bekend maken. Net als ieder jaar moeten er een aantal lastige afwegingen worden gemaakt. Dit geldt voor zowel de jeugd- als seniorenteams. In het kader van transparantie willen we als Technische Commissie graag vooraf ons beleid delen om te verantwoorden hoe bepaalde keuzes tot stand komen.
Om tot een zo zorgvuldig mogelijke teamindeling te komen is er de afgelopen maanden allereerst veel aandacht besteed aan het observeren van ieder team. Op basis hiervan heeft de technische commissie een concept teamindeling gemaakt. Hierna zijn we samen met een aantal huidige trainers, vertegenwoordigd over de gehele jeugdafdeling, om tafel gaan zitten voor de laatste details.Jeugd
De basis van de teamindeling voor de jeugd is dat ieder kind in zijn/haar eigen leeftijdscategorie kan spelen. Deze spelers verdelen we per leeftijdscategorie over het aantal teams, zodat iedereen ongeveer evenveel aan spelen toekomt. Het kan zijn dat we bij ‘ongunstige’ aantallen noodgedwongen enkele spelers een leeftijdscategorie hoger of lager hebben moeten plaatsen.
Bij het bepalen welke speler in welk team komt, wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De belangrijkste hiervan, met name voor de selectieteams, is kwaliteit. Daarnaast speelt ook motivatie en betrouwbaarheid een belangrijke rol. Als Technische Commissie willen we het belang benadrukken van aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden, zeker omdat korfbal een teamsport is. Je benadeelt je teamgenoten en trainers bij een afmelding. Tot slot proberen we, indien mogelijk, ook rekening te houden met vriendjes en vriendinnetjes.

Senioren
Aankomend seizoen is het plan een extra seniorenteam in het leven te roepen. Het idee is om 1, 2 en 3 wedstrijdkorfbal te laten spelen. Dit betekent dat de huidige teamsamenstelling enigszins op de schop kan gaan. Daarom is er de afgelopen periode geïnventariseerd wat de wensen van de spelers zijn.
Door dit mee te nemen en te kijken naar kwaliteit, motivatie en betrouwbaarheid is er door de Technische Commissie bepaald welke spelers er in aanmerking komen voor de selectie.
Komend jaar hebben we een overschot aan heren ten opzichte van de dames. Hierdoor kan het voorkomen dat een team uit meer heren dan dames bestaat.
Tot slot zijn er nog een aantal andere aspecten waarmee we proberen rekening te houden, bijvoorbeeld het indelen van partners in hetzelfde team.
Door bovenstaande redenen kan het dus voorkomen dat er een of meer spelers misschien qua kwaliteit beter zijn dan een speler uit een hoger team.

privacy

Verjaardagen

Korfbal Competitie Overzicht | verjaardagen1920zaal Verjaardagen

mei
31 Rachel (B2)
juni
1 Adanya (E2)
2 Daan (D2)
4 Anna (A1)
Miranda (MW3)
5 Joëlle (C2)
Saar ()
7 Anda (5)

Komende activiteiten

zaterdag 27 juni 00:00
Familiedag

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 thumbnail 10EXTRAKORTING VERENIGINGEN KB

Gebruik de code: 10-REEHORST5

Geldig van 1 mei t/m 31 mei 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekers teller

Vandaag60
Gisteren287
Deze week1716
Deze maand10849
Totaal555721

Wie is er online

3
Online

zondag 31 mei 2020 07:58
Ga naar boven