Welkom bij CKV Reehorst 45

 

“Een gezellige club voor de hele familie, voor jong en oud:

Persoonlijk, plezier  en prestatie”

 

oliebollenDaar sta je dan als kersverse voorzitter voor zijn eerste nieuwjaarstoespraak. Hoe kunnen we die niet beter beginnen met de nieuwjaarswens: Gelukkig en gezegend nieuwjaar iedereen!!

Een nieuw jaar met nieuwe hoop en nieuwe kansen. Zowel voor iedereen in de privélevens als voor ons als vereniging.

2019 zijn er veel mooie dingen gebeurd. Er werd hard gewerkt aan wat nodig is om de sporthal te realiseren, er werd veel en goed gepresteerd, promotie van ons 1ste, een prachtige opbrengst van de Grote Clubactie van ruim 1600,-- en van de taartenbakactie: 1500,--, activiteiten van de JeeBee zoals kamp en karaokeavond, nieuwe trainers, scheidsrechters die door team in het zonnetje werden gezet en niet te vergeten het presteren op TV bij het programma ‘Echt waar?!’ wat 12000,-- opleverde voor onze vereniging. Wat een tijd en wat een energie van vrijwilligers zit daar achter. Geweldig!

 

Hoop, daar is tijd voor nodig en aan het begin van het jaar lijkt het net alsof je meer tijd hebt om te hopen dan aan het einde van een jaar. Hoop kan snel vervliegen door teleurstellingen en verdriet. Het is daarom goed om naar elkaar om te zien en om van elkaar te weten van vervlogen hoop. Afgelopen kalenderjaar is er voldoende hoop vervolgen door teleurstellingen en verdriet. We denken aan het mislopen van kampioenschappen en promoties. We denken aan iedereen die door blessures voor kortere of langere tijd niet konden spelen. Dat is ook een teleurstelling. We denken ook aan onze leden die een dierbare verloren hebben. Klaas zijn vader, Fred zijn moeder, Arien zijn vader, en dat was alleen december. Hoop die dus een kortere of langere tijd vervlogen is.

Hoop doet ook leven. Hoop is ook verwachten. Wat verwachten wij met elkaar? Iedereen wil natuurlijk kampioen worden, maar ik hoop dat we allemaal in ieder geval met plezier korfballen en dat de resultaten dan mogen volgen.

We hopen op handhaving van ons eerste in de 2de klasse. We hopen op promotie van ons tweede en op veel kampioenschappen.

2020, het jaar dat we samen gaan wonen in deze kantine met de Handbal. We hopen dat we met beide verenigingen sportieve prestaties kunnen leveren op dit terrein en vereniging kunnen zijn in deze kantine.

2020….zou het dan toch dit jaar gerealiseerd worden…..onze eigen sporthal?! Je zou het bijna niet durven hopen…maar we hebben goede hoop. Er wordt door de bouwgroep achter de schermen samen met de Handbal hard gewerkt om de juiste informatie te hebben, een bestek in grote lijnen te hebben, gesprekken met aannemers worden gevoerd en steeds vaker worden er keuzes gemaakt. Dus ja, alles wijst erop dat de sporthal dit jaar er staat. Spannend is het wel.

Spannend is ook het feit dat er erg veel binnen onze vereniging gebeurt door en relatief kleine groep mensen. Het bestuur waardeert het zeer hoeveel tijd en energie leden naast het spelen in de vereniging steken. Daar komen we op de vrijwilligersavond op 7 februari natuurlijk op terug. Wat maakt het dan spannend…dat het een best kleine groep mensen is. Er moeten echt meer mensen op gaan staan en de schouders onder de vereniging zetten. Ik stel me wel eens voor dat als iedereen nu 2 taken naast het spelen zou doen hoeveel effect dat zou hebben op de vereniging. We hebben scheidsrechters nodig om wedstrijden door te kunnen laten gaan. We hebben mensen achter de bar nodig die jou en mij koffie, thee en al wat meer lekker is geven. Er moet schoongemaakt worden, onderhouden van kantine en ons terrein kunnen we vaak prima zelf doen. Wat dacht je van pr zaken zoals social media of wedstrijdzaken… Ik doe dus bij deze echt een oproep om bij jezelf te raden te gaan wat je voor de vereniging kan doen. Weet je niet wat je zou kunnen doen? Schiet een bestuurslid aan en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zoals ik al noemde gebeurt er erg veel. Wat dit jaar ook gaat gebeuren is dat we 75 jaar bestaan! De jubileumcommissie is wekelijks actief met acties. Loten verkoop, challenges sfeeracties en voorbereiden op een feestdag! Challenges die door al veel teams uitgevoerd zijn. Verderop in de nieuwsbrief staat de tussenstand!!

Ik rond af met hoop en verwachten. We hopen en verwachten als bestuur dat we met alle leden de schouders eronder zetten. Het is niet niks een vereniging draaien en een sporthal bouwen. We hopen en verwachten op een gezond en sportief jaar, op een gezellig verenigingsleven en op de sporthal. Nogmaals als voorzitter namens het bestuur van Christelijke Korfbalvereniging Reehorst ’45:

Iedereen een gezond, gelukkig en gezegende nieuwjaar!

privacy

Verjaardagen

Korfbal Competitie Overzicht | verjaardagen2021zaal Verjaardagen

augustus
7 Jill (E1)
8 Laurien (E3)
9 Job (B1)
12 Meike (D3)
13 Sofie (C2)

Komende activiteiten

Geen evenementen

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekers teller

Vandaag24
Gisteren106
Deze week356
Deze maand856
Totaal567913

Wie is er online

1
Online

donderdag 06 augustus 2020 03:48
Ga naar boven