Welkom bij CKV Reehorst 45

 

“Een gezellige club voor de hele familie, voor jong en oud:

Persoonlijk, plezier  en prestatie”

 

De eerste maand van dit jaar zit er al bijna op. De competitie draait weer op volle toeren. De selectie heeft een versterking gekregen met de komst van Vera van den Brink. Door blessureleed is verbreding van de selectie wenselijk. Welkom terug, Vera!


Topwaardering voor prestaties
Er wordt wat gepresteerd zeg! Zowel binnen het veld als buiten het veld. Op dit moment staan 8 team binnen de top 3 van de ranglijst, waarvan er zelfs 5 de ranglijst aanvoeren. Nu zegt de positie alleen iets over de winst die behaald wordt. De inzet die geleverd wordt is des te groter en meer. Ik heb inmiddels van bijna elk team een wedstrijd gezien. Plezier, strijd en de wil om te winnen is duidelijk aanwezig. Ga allemaal zo door!
Buiten het veld staat men ook niet stil. Heb je de agenda op Facebook al gezien met de komende activiteiten? Activiteiten vanuit de JeeBee en vanuit de jubileumcommissie, aanmelden hoor! Met elkaar maken we er weer gezellige weken van.

 


Aanmoedigen
Toch wel een oproep aan iedereen. Op 18 februari waren we met ongeveer 30 supporters aanwezig bij de wedstrijd van ons eerste in Barneveld. Daar hebben ze gemerkt dat we er waren! Super gaaf. Zullen we allemaal, leden en ouders, de komende wedstrijden van onze teams, maar in bijzonder onze selectie, komen aanmoedigen? Het is belangrijk voor onze vereniging om ons tweede te laten promoveren en met ons eerste team ons te handhaven in de tweede klasse. De jeugd kan in de RSide-hoek aanmoedigen en ouders op de tribune. Laten we er met elkaar achter onze teams gaan staan!


Meeleven
Velen hebben al veel moeten verliezen, maar het lijkt maar door te gaan. We leven mee met de familie van Rob Elgersma. Rob is heel lang lid geweest van onze vereniging. We leven mee met Anita Foeken en haar familie. In de nacht van 23 op 24-1-2020, is de vader van Anita overleden. Hiermee is Anita haar beide ouders kwijt. We wensen haar en haar familie heel veel sterkte. Dit meeleven geldt ook voor Anja en Klaas. De tante van Anja is ook op 24-1-2020 overleden. Weer iemand verliezen, kort na het overlijden van de vader van Klaas, is niet niks. Herinneringen komen dan weer boven en ook het gevoel van gemis. Ons meeleven gaat ook naar de nabestaanden van Gertjan van Leeuwen. Niet iedereen zal hem kennen, maar hij was de voorzitter van KV Wageningen. Zo is er veel verdriet binnen en buiten de vereniging. We leven mee met iedereen, ook van wie we het niet weten. Iedereen veel sterkte in de komende tijd. Het is voor iedereen goed om te weten dat we als bestuur namens de vereniging aan de betrokkenen ons meeleven laten blijken.


Sporthal
De termijn van bezwaar is verstreken m.b.t. de omgevingsvergunning en ik heb geen signalen gehad dat er bezwaar is. Dat is goed nieuws. Nog mooier nieuws is dat het bestek voor de hal klaar is en verzonden naar een aantal aannemers. We zijn dus benieuwd naar de offertes. Best spannend! Nu het mooiste….ze zijn begonnen met het fietspad eruit te halen!!


Voor iedereen een sportieve groet,

Mark Smidt

privacy

Verjaardagen

Korfbal Competitie Overzicht | verjaardagen1920zaal Verjaardagen
februari
23 Gert (5)
24 Anja (MW3)
Pieter ()
29 Rinus (MW2)

Komende activiteiten

zaterdag 29 februari 10:00 - 11:00
Kangoeroe klup (kabouters)
vrijdag 06 maart 19:00 - 22:00
sportquiz
vrijdag 13 maart 19:00 - 22:00
jubileum klaverjassen
zaterdag 14 maart 10:00 - 11:00
Kangoeroe klup (Olympische spelen)

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 Korfbalschoenen van Korfbalshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekers teller

Vandaag236
Gisteren466
Deze week3405
Deze maand10508
Totaal510150

Wie is er online

2
Online

zondag 23 februari 2020 11:18
Ga naar boven