Welkom bij CKV Reehorst 45

 

“Een gezellige club voor de hele familie, voor jong en oud:

Persoonlijk, plezier  en prestatie”

 

Nadat de jeugd tot 18 jaar alweer mocht trainen, mogen nu alle leden weer het veld op! Afgelopen vrijdagavond hebben we van het KNKV aanvullende adviezen en richtlijnen gekregen om het sporten voor iedereen weer mogelijk te maken. Op basis daarvan hebben we een plan gemaakt om weer met elkaar te kunnen sporten.

 


Trainingsschema
Om iedereen een plek te geven op het veld en de teams zowel in ruimte als tijd ver genoeg van elkaar te laten trainen zijn er trainingen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Het schema is bijgevoegd:

11-15 mei
18-22 mei
25-29 mei

Er wordt getraind op 2 velden en tussen trainingen op hetzelfde veld zit een half uur. Trainingen op verschillende velden beginnen 20 minuten na elkaar. Zo zorgen we ervoor dat mensen elkaar zo min mogelijk tegenkomen op weg naar het veld of op weg naar huis. Je mag maximaal 10 minuten voor je training begint aankomen op het veld. Je fiets parkeer je buiten het hek op de aangegeven plek. Zo snel mogelijk na het aflopen van je training ga je weer naar huis. Ouders en andere bezoekers zijn helaas niet welkom op het complex tijdens trainingen.


Coronacoordinatoren
Voor je het sportcomplex op mag moet je je handen wassen. Er is een poortwachter in een geel hesje die je bij de ingang (aan de veldzijde) opwacht. Je moet langs die persoon. Ook na afloop meld je je bij deze persoon om je handen weer te wassen. De poortwachter in het gele hesje is de coronacoordinator van dat moment en houdt in de gaten of alles volgens onze richtlijnen verloopt. Op de velden zijn per team mensen aangewezen die ervoor zorgen dat de materialen na de training worden schoongemaakt en dat de afstandsregels die we met elkaar afspreken worden gehanteerd. Dat doen we op de volgende manier:


• Teams t/m C: een ouder wordt gevraagd om het schoonmaken van de materialen te verzorgen/begeleiden (deze ouder mag natuurlijk wel op het complex zijn).
• B & A: de trainers wijzen een speler aan die voor die training verantwoordelijk is voor het met elkaar schoonmaken van de materialen
• Senioren: in ieder team is een speler aangewezen die voor die training verantwoordelijk is voor het met elkaar schoonmaken van de materialen

Download ook de regels die we met elkaar afspreken om samen te kunnen trainen.

privacy

Verjaardagen

Korfbal Competitie Overzicht | verjaardagen1920zaal Verjaardagen

juli
14 Jeroen (2)
Noëlle ()
16 Femke (B1)
17 Anita ()
Mats (E3)
18 Ardin ()
Bert ()
Lisa (C1)
Robbert (C1)
19 Jorris (C1)
Michiel ()
20 Huib (4)

Komende activiteiten

Geen evenementen

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekers teller

Vandaag91
Gisteren117
Deze week208
Deze maand2279
Totaal564279

Wie is er online

2
Online

dinsdag 14 juli 2020 17:17
Ga naar boven