Welkom bij CKV Reehorst 45

 

“Een gezellige club voor de hele familie, voor jong en oud:

Persoonlijk, plezier  en prestatie”

 

isa2leon2Met veel enthousiasme maakt Reehorst ’45 bekend dat oud jeugdtalenten Isa Klein Tuente en Leon Mulder met ingang van seizoen 2020/2021 terugkeren bij C.K.V. Reehorst ’45.

Beide spelers begonnen met korfballen bij C.K.V. Reehorst ’45. Zij maakten deel uit van de talentvolle lichting die deel heeft genomen aan meerdere Nederlands Kampioenschappen. In de B-jeugd hebben Isa en Leon de overstap gemaakt naar respectievelijk Dalto/Klaverblad Verzekeringen uit Driebergen en DVO/Accountor uit Bennekom om op het hoogst haalbare niveau te kunnen spelen. C.K.V. Reehorst ’45 is blij dat zowel Isa als Leon er nu voor gekozen heeft om volgend seizoen deel uit te maken van de Edese selectie. Hoofdtrainer Jaap van de Bergh: “We zijn erg blij met de keuze van Isa en Leon voor Reehorst. De ervaring die zij hebben op een hoger niveau zal ervoor zorgen dat ook het niveau van de huidige selectie zal groeien.”

 

Het terugkeren van zelf opgeleide jeugdspelers past bij de ambitie van de vereniging. “Nadat Lisanne van Veldhuisen en Vera van den Brink vorig seizoen zijn teruggekeerd is het goed om te zien dat Isa Klein Tuente en Leon Mulder ook dit pad bewandelen. Het past goed bij de ambitie van de club om stappen te maken naar een hoger niveau.” Aldus Ronald Brandsma namens de Technische Commissie.

Isa Klein Tuente is 22 jaar en werkzaam als Business Centre Manager in Utrecht. Na een periode bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen heeft ze de overstap gemaakt naar DVO/Accountor. Met haar ervaring in onder andere Dalto A1, de selectie van DVO/Accountor en als jeugdinternational (Oranje < 16 jaar en < 19 jaar) wil ze graag een steentje bijdragen aan de club die aan de basis heeft gestaan van haar ontwikkeling. Bij C.K.V. Reehorst ’45 hoopt ze samen met een gemotiveerde groep en goede trainers zo snel mogelijk naar boven te werken.

Leon Mulder, ook 22 jaar, is bijna klaar met zijn studie Life Sciences in Nijmegen. Met zijn terugkeer bij C.K.V. Reehorst ’45 hoopt hij het plezier in korfbal terug te vinden. Met zijn ervaring in DVO/Accountor A1 en de afgelopen jaren in DVO/Accountor 3 zorgt hij voor een grote kwaliteitsimpuls in de selectie van C.K.V. Reehorst ’45.

Beide spelers hebben in de afgelopen periode een aantal keer mee getraind met de huidige selectie en het gevoel is goed: “Bij Reehorst voel je je altijd thuis en welkom”, aldus Isa Klein Tuente.

Foto’s: Erik Mulder – Sport-shorts.nl

 

leon1isa1

privacy

Verjaardagen

Korfbal Competitie Overzicht | verjaardagen1920zaal Verjaardagen

juli
14 Jeroen (2)
Noëlle ()
16 Femke (B1)
17 Anita ()
Mats (E3)
18 Ardin ()
Bert ()
Lisa (C1)
Robbert (C1)
19 Jorris (C1)
Michiel ()
20 Huib (4)

Komende activiteiten

Geen evenementen

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekers teller

Vandaag100
Gisteren117
Deze week217
Deze maand2288
Totaal564288

Wie is er online

2
Online

dinsdag 14 juli 2020 18:54
Ga naar boven