uitslagen2

programma

corona

lustrum

Voor zowel de senioren als de jeugd is er sprake van een nieuw trainingsrooster. Deze gaat in vanaf woensdag 3 maart. Het was een complexe puzzel waarbij we hebben geprobeerd rekening te houden met ieders wensen. Ieder team heeft 2 keer per week de mogelijkheid om te trainen. Om variatie aan te brengen in de optie tot onderlinge partijtjes, zijn teams afwisselend gekoppeld. Zo traint C2 bijvoorbeeld een keer met D1 en een keer met B2. Veel plezier allemaal!

 

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de TC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Senioren

Zoals je waarschijnlijk al weet mogen ook de senioren weer 'normaal' gaan trainen. Dit betekent dat zij tijdens de training geen afstand meer hoeven te houden en dus ook weer mogen partijen. Dit geldt voor partij binnen je eigen team, maar ook met andere teams van Reehorst. Deze regel geldt wel alleen voor senioren leden onder de 27 jaar. Om deze reden is er een aangepast rooster gemaakt waarbij er een splitsing is tussen leden onder de 27 en die vanaf 27 jaar. Het rooster vind je hier

Let op: dit rooster gaat in vanaf 03-03-2021. Op maandag 01-03-2021 geldt dus nog het oude rooster (vanaf 20-02-2021). Dit betekent dat senioren onder de 27 jaar op maandag 1 maart ook nog gewoon afstand moeten houden, ook tijdens de training. Partijen is voor senioren dan dus nog niet toegestaan.

 

Jeugd

Waar de jeugd tot nu alleen op zaterdag kon trainen, kan dit nu ook doordeweeks. Om deze reden is er een nieuw rooster gemaakt. Deze gaat in vanaf woensdag 3 maart. Het rooster vind je hier.

 

Coco

Er wordt van de teams gevraagd dat zij zelf zorgen voor een coco tijdens de training. Dit blijft zo om er voor te zorgen dat er altijd iemand is om de taak uit te voeren. Het hebben van een coco is een regel vanuit het KNKV en zorgt voor meer veiligheid tijdens trainingen. Het is belangrijk dat een coco niet zelf deelneemt aan een training, dus bij voorkeur een ouder of anders een speler die niet aan de training meedoet. Mocht er iemand zich aanbieden om voor de coco's een schema te maken zodat de vereniging ervan uit kan gaan dat de functie op elk moment tijdens de trainingsavonden vervuld is hoort de TC dit graag. Je kunt dan contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Maatregelen

Vanaf 3 maart gelden nieuwe maatregelen. Houd tijdens de trainingen nog steeds rekening met deze maatregelen. De maatregelen vind je hier.