uitslagen2

programma

corona

lustrum

Mei actiemaand: maak kans op mooie cadeaus!

Onze sport is uniek; het is een gemengde sport! Maar we zien in enkele leeftijdsgroepen een behoorlijke scheefgroei. Daarom is mei uitgeroepen tot actiemaand voor jongenswerving. 

Iedere jongen die lid wordt en ieder lid dat een jongen lid maakt, krijgt een trainingsshirt of bal!

Mei is de maand waarin we ons met de hele vereniging inzetten om meer jongens lid van onze club te maken. Dat houdt in dat we alle leden vragen actief op zoek te gaan naar jongens die het leuk zouden vinden om te gaan korfballen bij CKV Reehorst ’45. Dus, ken jij een jongen die op zoek is naar een nieuwe sport? Laat hem dan gratis drie keer met ons meetrainen! Als hij besluit lid te worden, ontvang jij (net als het nieuwe lid) een mooi cadeau! 

 

Cadeau bij lidmaatschap

reehorst 110000 6800 7820509Het belangrijkste is, dat jij dan altijd met (andere) jongens kunt korfballen! Maar daarnaast belonen we jou ook, als jij in de actiemaand een jongen lid maakt! Als jou dat lukt, krijg jij een échte korfbal of een mooi trainingsshirt van ons en je kunt ook jouw vriend blij maken, want ook hij mag uit één van deze twee cadeaus kiezen. 
 
21012 7492751Op 16 juni maken we de balans op. Wie van jullie zorgt voor de meeste nieuwe jongens? Het lid dat de meeste jongens lid maakt, krijgt een extra leuke verrassing! Dus aan de slag en vraag al jouw vrienden mee naar de training!

 

Voorwaarden

  • Doorgeven van een nieuw lid (jongen) gebeurt via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Het nieuwe lid (jongen) moet onder de 18 jaar zijn
  • De actie loopt in de maand mei 2021. Het nieuwe lid traint in mei en juni mee en wordt uiterlijk 15 juni 2021 lid
  • Het nieuwe lid geeft bij de TC (zie mailadres hierboven) aan via welk Reehorstlid hij getipt is.

 

HANDIG OM TE WETEN

  • Op zaterdag speel je wedstrijden. De F-spelers (6-8 jaar) trainen 1x in de week en spelen zaterdag de wedstrijd en de Kangoeroes (3-6 jaar) ’trainen’ 1x in de 2 weken op zaterdag. De oudere teams (senioren tot E-jeugd) trainen meestal 2x in de week en spelen wedstrijden op zaterdag. Wil je (nog) geen wedstrijden spelen? Ook dat is mogelijk! Geef dit even aan bij je aanmelding.
  • In de herfst- en wintermaanden speel je in de zaal, de andere maanden speel je op het veld op ons eigen terrein ‘t Schuttersveld.
  • Je mag je natuurlijk ook samen met je vrienden aanmelden om een paar keer mee te trainen. 

 

WIST JE DAT...

... korfbal een hele snelle sport is? Als je dat nog niet bent, leer je dat snel genoeg. Net als het goed kunnen gooien en scoren!
... dat je met jongens én meisjes in een team zit?
... dat je zowel aanvaller als verdediger bent?
... en dat je als team superslim moet spelen om veel te kunnen scoren?

 

We vinden het bij CKV Reehorst ’45 vooral heel belangrijk dat je veel plezier hebt op het veld én naast het veld! Daarom organiseren we veel leuke activiteiten waar je met je team aan mee kunt
doen: bowlingavond, filmavond, kamp, bootcamp, noem maar op!

 

Meer informatie? Bekijk onze pagina 'Lid worden' of stuur een berichtje naar 06-18798760.

Wil jij je aanmelden voor proeftrainingen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje naar 06-18798760.

 

Download hier de flyer voor deze actie! Deze kun je langsbrengen of online versturen naar jouw buurjongens, broertjes, neefjes of klasgenoten! 

 

Ledenwerving jongens flyerA5 DEF