uitslagen2

programma

corona

lustrum

Van de voorzitter: sporthal wordt niet gebouwd

Van de voorzitter                                                                                                                    5 oktober 2021

 

Vandaag ontvangen jullie een extra nieuwsbrief vanwege ontwikkelingen m.b.t. de realisatie van de sporthal. In de bijlage bij deze nieuwsbrief (en onderaan deze pagina) vinden jullie een raadsvoorstel en een bijbehorend persbericht met teleurstellend nieuws.

De sporthal wordt voorlopig niet gerealiseerd.

Als bestuur van onze vereniging, maar ook de andere betrokkenen, zijn we erg teleurgesteld dit besluit te moeten nemen. Zoveel temeer zal de teleurstelling bij jullie, onze leden, zijn. Het was, is, en blijft onze nadrukkelijke wens om al onze activiteiten op ons sportcomplex te kunnen uitvoeren, maar helaas, is het nu niet gelukt.

Namens het bestuur wil ik alle leden, families, vrienden, kennissen en betrokkenen bedanken voor alle inzet, acties, tijd, energie, creativiteit, doorzettingsvermogen, noem zo maar op. Wij waarderen jullie enorm. Er zijn geen woorden die de grote van onze dank en waardering kunnen omvatten welke recht zou doen aan jullie inzet.

 

Hoe nu verder?

Ik mag twee jaar voorzitter zijn, maar ik heb in deze periode een sterke en ambitieuze vereniging leren kennen die deze teleurstelling aan kan, hoezeer we er ook van balen. Terecht!

Iedereen zal nu vele vragen hebben. Zeker zij die geïnvesteerd hebben in onze ambitie. De afwikkeling van de afgelopen jaren m.b.t. deze realisatie van de sporthal, is tussen de vier betrokken partijen nu onderwerp van gesprek. Daar kunnen we nu niets nog van zeggen, anders dan dat we dat netjes doen. Uiteraard zullen we iedereen hierover informeren. Als vereniging overleggen we met de gemeente over een functionele oplossing voor de bouwlocatie.

Uiteraard zal de pers ook reageren op deze situatie. Als voorzitter zal ik de communicatie doen m.b.t. deze situatie. Kom dus met vragen en ideeën n.a.v. eventuele persuitingen naar mij via onderstaande fysieke momenten of later via mail of telefoon.

Dinsdagavond 5 oktober en donderdagavond 7 oktober is van 19:30 uur tot 21:30 uur de kantine geopend voor de leden die, indien gewenst, vragen willen stellen over de huidige ontstane situatie.

 

Namens het bestuur,

Mark Smidt, voorzitter

06-53523612

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bijlagen

- Raadsmemo Bouw Sporthal Langekampweg

- Persbericht Gemeente Ede, HV Reehorst en CKV Reehorst '45