uitslagen2

programma

corona

nieuws

Aanval: Suzanne, Yvonne, Rinus en Wim
Verdediging: Lynn, Vevina, Arjen en Bert
Reserve: Ria en Hugo
Geblesseerd: Mia, Dik en Gert

Scheidsrechter: Rutger Stoel

Coach: Arnold

Eerste helft:
Tweede minuut, tweede aanval en ……… al een doelpunt gemaakt door Suzanne!
Even later ……. bijna een tweede doelpunt door Suzanne, maar het werd de eerste voor Animo. In de 6de minuut schoot Arjen van afstand in de korf, in de 7de minuut Lynn een doorloop en in de 10de minuut Wim. Toen dacht Animo dit wordt te gortig en maakte er 4-2 van. In de 12de minuut maakte Vevina het heel spannend: ze schoot, bal erin en weer eruit aan de bovenkant. In de 15de minuut kreeg Arjen een vrije bal …… helaas. In de 16 en 20ste minuut maakte Animo de stand gelijk: 4-4. Wim liet dit niet op zich zitten en maakte zijn tweede doelpunt. Yvonne maakte d.m.v. een doorloop een doelpunt (zie foto). Lynn en Arjen wisten de korf ook te vinden door van afstand te schieten. Wim dacht 3 keer is scheepsrecht en het werd 9-4. Animo dacht …. dit wordt toch te gortig en maakte er 9-6 van. Bert dacht voordat de rust begint wil ik ook nog wel een doelpunt maken en …. dat lukte 10-6.

Arjen verruilde zijn plaats voor Hugo en Ria kwam in het veld voor Lynn.

Tweede helft:
Het geluk liet Wim ook in de tweede helft niet in de steek: 11-6 (doorloop bal), maar een vrije bal in de 9de minuut werd niet verzilverd. Animo maakte nog 2 doelpunten, maar daarentegen wij nog 3. In de 24ste minuut maakte Ria een FANTASTISCHE mooie doorloop, Hugo een afstand schot en Wim een ‘frommel’ balletje.

Dit resulteerde in een eindstand van 14-8 – onze eerste overwinning in de zaal, maar ja hoe zal het nu verder gaan …………..

reehorst7 animo6 2