uitslagen2

programma

corona

nieuws

Reehorst 1 promoveert naar 1e klasse

Reehorst 1 wint met 17-15 van Telstar uit Hoevelaken. Hiermee is de ploeg gepromoveerd naar de eerste klasse, een historisch hoogtepunt voor de club.
 
Nadat de eerste playoff wedstrijd tussen beiden in een gelijkspel was geëindigd, was het vandaag erop of eronder. Bij een overwinning zouden de Edese korfballers promoveren, bij een nederlaag niet. De rest van de club besefte zich dit ook en was in grote getalen naar de sporthal getogen. Dit leverde een erg sfeervolle ambiance op.
 
Vanaf het begin van de wedstrijd nam Reehorst het initiatief. Helaas lukte het niet om in de eerste helft het verschil te maken en werd er gerust met een 8-6 stand. Na rust een zelfde spelbeeld. Reehorst had de overhand, breidde de voorsprong wel uit, maar wist een definitieve beslissing niet af te dwingen. Dit leverde een spannende slotfase op, waarin de gasten wel aandrongen, maar Reehorst nooit echt meer in gevaar kwam. Uiteindelijk klonk het bevrijdende eindsignaal bij een 17-15 stand en was promotie een feit.
 
Namens de selectie, waar het 2e al langer gepromoveerd was, bedanken we iedereen die heeft bijgedragen aan de sfeervolle ambiance van vandaag, die net het steuntje in de rug gaf wat nodig was.
 
Na de feestelijkheden van dit weekend dient er volgende week alweer aangetreden te worden voor de veldcompetitie. De selectie zal het dan thuis opnemen tegen de selectie van KCD uit Doorn. Tijden S2 om 13.55 uur en S1 om 15.30 uur. Iedereen is weer van harte welkom.