uitslagen2

programma

corona

nieuws

Veel animo voor OldStars Walking Korfball clinic!

Afgelopen woensdagochtend vond er op ons veld een clinic OldStars Walking Korfball plaats, georganiseerd door het Nationale Ouderenfonds. Maar liefst 16 deelnemers waren aanwezig! Reehorst leden, oud korfballers (zelfs van Swift) en ook deelnemers zonder korfbalverleden.
 
De oefeningen waren gevarieerd: bewegen op muziek of op een loopladder, tot coรถrdinatie en cognitieve oefeningen met een bal. Aan het einde werd er echt Walking Korfball gespeeld. Het bleek best lastig om niet te willen rennen รฉn niet te springen! Er werd veel gelachen. Al met al een succesvolle ochtend.
 
๐๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐จ๐จ๐ค ๐›๐ž๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ ๐จ๐Ÿ ๐–๐š๐ฅ๐ค๐ข๐ง๐  ๐Š๐จ๐ซ๐Ÿ๐›๐š๐ฅ๐ฅ ๐ข๐ž๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐ข๐ฌ?
Aanstaande donderdagavond 28 april om 20:00 uur organiseren we nog een 2e kennismaking. Het is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen. Je hoeft geen korfbalervaring te hebben. Interesse? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
 
WhatsApp Image 2022 04 20 at 1.36.07 PM