uitslagen2

programma

corona

nieuws

Teamindeling 2022/2023

Hi korfballers van Reehorst!
 
Voor komend jaar hebben we de volgende voorlopige teamindeling opgesteld. 
 
De teamindeling is zo gemaakt om iedereen met plezier op niveau te laten spelen en zich te laten ontwikkelen. 
 
Net als ieder jaar moeten er een aantal lastige afwegingen worden gemaakt. Dit geldt voor zowel de jeugd- als seniorenteams. We hebben enquêtes gedaan onder de spelers, trainers en later nog met trainers doorgesproken. We hebben de indeling ook voorgelegd aan een selectie van de huidige trainers en hun feedback meegewogen. 
 
We nemen in de afwegingen korfbalniveau, technisch inzicht, inzet, motivatie, sociale en motorische vaardigheden mee als belangrijke pijlers. Daarnaast speelt betrouwbaarheid een belangrijke rol. Als Technische Commissie willen we het belang benadrukken van aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden, zeker omdat korfbal een teamsport is. Je benadeelt je teamgenoten en trainers bij een afmelding. 
 
We hebben meegenomen dat we ruimere teams willen zodat er minder geschoven hoeft te worden. 
 
In de jeugd speelt de leeftijd en de verhouding jongens-meisjes een belangrijke rol. Tot slot proberen we zeker in de jeugd, indien mogelijk, ook rekening te houden met vriendjes en vriendinnetjes. 
 
Voorlopig
Deze indeling is nog voorlopig omdat het derde seniorenteam nog niet compleet is. Er lopen nog gesprekken om een extra dame toe te voegen waarmee ook het derde genoeg spelers zou hebben. Deze teamindeling heeft onze voorkeur. Mocht het ondanks onze goede verwachtingen niet lukken, dan kan het zijn dat de TC na de zomer de teamindeling nog aanpast, met name bij 3,4,5 en de A.  
 
Trainers en coaches
De indeling van de trainers en coaches is nog niet bekend. Zodra we dat duidelijk hebben, delen we dat met je. Mocht je graag een team willen trainen of coachen en daar een uurtje per week voor over hebben, dan horen we dat graag.
 
We hebben uitgebreid gesproken en gekeken naar spelers en zijn van mening dat deze indeling het beste is voor Reehorst en zo veel mogelijk past bij de voorkeuren van spelers. We hopen iedereen volgend jaar met plezier te zien korfballen. Uiteraard kan het zijn dat je vragen hebt over deze indeling. We gaan graag met je het gesprek aan. Wil je ons spreken dan helpt het ons om een mailtje te sturen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn maandagavond en woensdagavond beschikbaar voor een gesprek. 
 
Teamindeling bekijken
De teamindeling is op 20 juni om 15:00 uur gedeeld binnen de trainersgroep op WhatsApp. Wij vragen alle trainers om de indeling door te sturen naar de spelers. 
 
Bekijk de teamindeling hier.
 
De Technische Commissie
 
Michel Verstegen, Anja Quartel, Hetty van Veldhuisen, Leon Mulder, Marieke Westerterp, en Ruth Melgers