uitslagen2

programma

nieuws

blessure

Nieuwe penningmeester: Arjan Schuurman

WhatsApp Image 2022 06 22 at 9.17.55 PMGoed nieuws! We hebben een nieuwe penningmeester gevonden. Dit betekent dat Johan na 13 jaar zijn taken als penningmeester kan gaan overdragen. De nieuwe penningmeester, Arjan Schuurman, stelt zich even voor:
 
Hallo, mijn naam is Arjan Schuurman. Ik ben 45 jaar, getrouwd met Sylvia en vader van Lars (13 jaar) en Maud (10 jaar). Lars (volgend jaar C1) speelt al een aantal jaren voor Reehorst. Maud (D3) is net begonnen. Omdat de kinderen veel plezier hebben bij Reehorst lijkt het mij leuk om als penningmeester mijn steentje te kunnen bijdragen. Ik ben geboren en opgegroeid in Beerze (Overijssel) en in 2004 in Ede komen wonen. In het dagelijks leven ben ik administrateur bij een Metaalwarenfabriek.

Wij willen Arjan bedanken voor zijn enthousiasme en voor de keuze om zich aan te sluiten in het bestuur. Wij zijn hier erg blij mee! Johan zal de komende maanden langzaamaan taken gaan overdragen zodat hij daarna eindelijk de vrije tijd heeft waar hij naar op zoek is. Johan, alvast bedankt voor je jarenlange inzet voor de vereniging!