uitslagen2

programma

nieuws

blessure

Blessure(preventie)

Als Reehorst hebben wij een samenwerking met Fysiomed Bravenboer in Ede. Heb jij last van een blessure of wil je meer weten over trainingsschema's en blessurepreventie? Lees dan snel verder!

 

Inloopspreekuur

Elke 3 weken is er een inloopspreekuur bij Fysiomed Bravenboer speciaal voor leden van CKV Reehorst '45. Heb jij last van een langdurige blessure of pijn bij het sporten? Kom dan langs bij de inloopspreekuren.

Fysiomed Bravenboer 49 scaledDe volgende inloopspreekuren zijn:

  • Dinsdag 14 maart 18:00-19:00 uur
  • Dinsdag 4 april 18:00-19:00 uur
  • Dinsdag 25 april 18:00-19:00 uur
  • Dinsdag 16 mei 18:00-19:00 uur

Het inloopspreekuur is gratis dus ook zonder fysiotherapie in jouw zorgpakket kan je gebruik maken van het inloopspreekuur. Graag wel van te voren bellen of mailen om een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat er genoeg tijd is om geholpen te worden. Het spreekuur kan namelijk ook vol zitten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0318-614700.

 

Afspraak maken

Ook buiten de inloopspreekuren om ben je van harte welkom bij Fysiomed Bravenboer. Mail of bel dan even om een afspraak te maken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0318-614700.

 

bij twijfel: Kom langs!

Ook als je twijfelt of een fysio wel nodig is, kom langs! Zo voorkomen we langdurige blessures en blijven we een fitte vereniging. Uitvallen midden in de competitie is voor spelers niet fijn, maar ook niet voor jouw team en jouw trainer(s). Neem dus gewoon contact op bij twijfel, dan bespreek je samen met de fysio of zij jou kunnen helpen. 

 

Voor trainers/coaches

Wil jij als trainer/coach meer weten over blessurepreventie en/of trainingsschema's? Neem dan contact op met Fysiomed Bravenboer. Zij kunnen je voorzien van advies maar ook het organiseren van een workshop behoort tot de mogelijkheden.

 

Blessurepreventie

Wil jij meer weten over blessurepreventie? Bekijk dan deze pagina van het KNKV. Hier vind je alles over blessures, oefeningen en braces. 

 

Meer informatie over Fysiomed Bravenboer vind je op hun website: www.fysiomed-ede.nl.

 

 Fysiomed Bravenboer 38 scaled