uitslagen2

programma

nieuws

blessure

Met Reehorst naar de Korfbal Leaguefinale in Ahoy!

De Kenonz Korfbal Leaguefinale is het sportieve hoogtepunt van het zaalseizoen. Met de twee beste ploegen van Nederland, en misschien wel van de wereld, staat deze finale garant voor een wedstrijd van ongekende klasse. Op zaterdag 15 april 2023 wordt in Rotterdam Ahoy een nieuw hoofdstuk geschreven in de spectaculaire geschiedenis van de korfbalfinale. Daar wil je als korfballiefhebber toch bij zijn?

De finale in Ahoy is dankzij de rijke historie en sfeervolle ambiance inmiddels uitgegroeid tot het summum van het korfbal. Ahoy is jaarlijks de plek waar korfballiefhebbers elkaar ontmoeten en samen het kloppende hart van de sport vormen. Je hebt al een kaartje vanaf €17,50. Kaartjes koop je op korfbalfinale.nl.

Activiteiten op het voorplein

De hele dag zijn er buiten op het voorplein van Ahoy diverse leuke activiteiten waar iedereen aan mag meedoen en prijzen kan winnen. Zo staat er een grote opblaasstormbaan en kunnen deelnemers leuke prijzen winnen door de highscore te halen op een van de vijf korfbalchallenges. Ook zijn er korfbalclinics onder begeleiding van talentvolle spelers van Nederland U17.

Dag vol vermaak

Naast een hopelijk zinderende finale, staat er dit jaar ook entertainment op het programma. Zo is er volop vermaak rondom de wedstrijden en tussen de A-finale en de Kenonz Korfbal Leaguefinale. De organisatie heeft Rihanna nog niet kunnen strikken voor een halftime show, maar het belooft wel een spectaculaire middag vol vermaak te worden!

Er is dus de hele dag van alles te beleven in en rond Rotterdam Ahoy. Deze dag wil je als korfballiefhebber niet missen. Koop je kaartjes op korfbalfinale.nl en geniet van een ongetwijfeld zinderend slotstuk van de Kenonz Korfbal League.

Samen naar de finale

Het lijkt ons leuk om met zijn allen naar Ahoy te gaan. Dit is een evenement om samen te beleven, topkorfbal en plezier. Voor ons de ideale combinatie om als club bij te zijn. Nodig jouw teamgenoten daarom uit en ga samen naar de Korfbal Leaguefinale!

 

KLF 2023 Twitter post