DKOD C2 - Reehorst ’45 C1 | Wedstrijdverslag

Drie weken geleden zijn de spelers van Reehorst C1 gestart met de voorbereiding van een hopelijk lang en mooi nieuw seizoen. Omdat het team nogal wat nieuwe namen bevat werd er voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen Kesteren onder het genot van een stukje boterkoek en een kopje koffie kennisgemaakt met de ouders, spelers en trainers.

Trainers Ronald en Isa gaan dit seizoen de strijd aan met de volgende tien spelers:
Diede, Johanneke, Lynn, Isabelle, Kyra, Jort, Mats, Roan, Daan en Niek.

Na de goede voorbereiding met pittige trainingen en twee oefenwedstrijden, met een gelijk spel tegen Telstar en winst tegen Kesteren, konden we op zaterdag 11 september voor het eerst sinds lange tijd weer echt de wei in! DKOD C2 was de tegenstander.

We startte goed door gelijk in de eerste minuut te scoren via een korte kans van Lynn. Daarna stokte het scoren en verdedigende DKOD goed. We hadden vooral moeite om de bal vanuit de verdediging naar de aanval te krijgen. Het duurde 12 minuten voordat Johanneke door middel van een mooie doorloopbal de stand verdubbelde. Daarna ging het beter en scoorde Kyra een schot en een doorloopbal en ook Lynn een doorloopbal waardoor we met 0-5 de rust in gingen.

Het scoreverloop van de tweede helft leek erg op die van de eerste helft. Jort scoorde gelijk in de eerste minuut een doorloopbal en daarna stokte het scoren weer een poosje. Na negen minuten wist Kyra haar derde doelpunt te maken via een korte kans.

In de 13e minuut van de twee helft wist DKOD hun eerste doelpunt te maken vanuit een mooi afstandsschot; 1-7. Reehorst werd hierdoor niet van de wijs gebracht en bleef scherp tot het einde, Johanneke (doorloopbal), Lynn (korte kans) en Isabelle (doorloopbal) deden er een schepje bovenop. Het slotakkoord was voor DKOD die twee minuten voor tijd hun tweede goal scoorde waardoor de eindstand 2-10 werd.

Al met al een prima eerste competitiewedstrijd aldus de tevreden trainers, die wel zagen dat de conditie aan het eind van de wedstrijd wat afnam. ‘Een mooi aandachtspuntje voor de trainingen van komende week’.

Volgende week speelt de C1 thuis tegen Tiel’72 C2. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 11:30 uur. Kom gerust kijken naar de nieuwe C1 van Reehorst’45!