Reehorst 1 - VZOD 1 | Wedstrijdverslag

Reehorst selectie start competitie met 2 mooie overwinningen.

De eerste competitieronde stond een tweeluik tussen de selecties van Reehorst en VZOD op het programma. Na een mooie 25-10 overwinning van Reehorst 2 was het de beurt aan beide hoofdmachten.

Na een klein jaar geen competitie gespeeld te hebben was het eindelijk weer zover. Voor veel ploegen het moment om te kijken waar ze staan. Reehorst wil al een aantal jaar weg uit de derde klaase, maar dit is door twee afgebroken competities nog niet gerealiseerd. Extra drive dus om er dit seizoen vol tegenaan te gaan om dit te bewerkstelligen.

Vakkie 3 knalde in elk geval letterlijk het seizoen in met een mooie sfeeractie, op een dag waar nogmaals het 75-jarig jubileum werd gevierd. Mooi om te zien hoe de club ook meeleeft met deze doelstelling. Taak aan het team om dit over te nemen.

Aanvankelijk liep het echter wat stroef, wat resulteerde in een 1-3 achterstand. Hierna kreeg Reehorst zijn zaakjes echter beter op orde en nam het initiatief in de wedstrijd over, wat resulteerde in een 9-7 ruststand.

Na in de rust de puntjes op de i te hebben gezet, begon de ploeg uit Ede op stoom de raken. In korte tijd werd uitgelopen naar 15-7, waarna de wedstrijd gespeeld was. Uiteindelijk werd er, na nog wat goals over en weer, afgefloten bij een 19-11 eindstand.

Hiermee is Reehorst de competitie goed begonnen. Dit resultaat smaakt naar meer. Er wordt dus al uitgekeken naar volgende week als zowel S1 als S2 het opnemen tegen Doorn. Om 14:00 uur starten de reserveteams, waarna de hoofdmachten om 15:30 uur de degens kruisen. Ook hier is publiek weer van harte welkom!