Reehorst 6 – Eemvogels 4 26-09-2020.

Aanval: Vevina, Anda, Arjen en Bert. Verdediging: Yvonne, Lynn, Gert en Dik. Reserve: Ria, Suzanne en Arnold.
Het zou een regenachtige dag worden vandaag, maar we hielden het gelukkig droog al werd het wel kouder.
We moesten even wachten op een heer van Eemvogels die aan de late kant kwam. Inmiddels toch gestart en gewisseld toen hij er was. Er werd leuk overgespeeld en Gert wist de bal goed te onderscheppen. Een afstandsschot van Bert belande op de rand. Het was Eemvogels die met een afstandsschot en een doorloopbal de stand op 0-2 zette. Maar het waren Dik en Gert die beide in de zelfde minuut van afstand raak schoten 2-2 . Hierna was het Eemvogels weer die op voorsprong kwam en een strafworp ten gunste van 26 09 2020 reehorst6 eemvogels4a 600 x 450Eemvogels zette de stand op 2-4 wat ook de ruststand was.
In de rust Ria voor Anda, Suzanne voor Vevina en Arnold voor Bert.
Een mooie doorloopbal van Dik maakte 3-4 een strafworp werd door ons gemist , maar een snelle oppak van de bal onder de korf door Lynn zorgde voor 4-4. Arnold maakte met een strafworp 5-4 en Eemvogels van afstand trok de stand weer gelijk 5-5.
Minder leuk was dat Ria door haar enkel ging en vervangen moest worden door Vevina. Eenvogels maakte van afstand 5-6 en een beauty van een doorloopbal van Lynn zorgde voor 6-6, Arnold en Arjen beide met een afstandsschot maakte de 7-6 en 8-6, Eemvogels wist weer dichterbij te komen met een afstandsschot 8-7. Uit een vrijebal wist Lynn te scoren en een afstandsschot van Eemvogels werd de eindstand 9-8.

Fieny