10 oktober 2020 Reehorst 6 – Animo 6

Aanval: Arjen, Bert, Ria en Vevina         Verdediging: Dik, Gert, Lynn en Yvonne

Reserve: Arnold en Suzanne                  Staf: Johan   Verslaggeefster: Anda

In de derde minuut van de wedstrijd maakte Vevina van korte afstand een doelpunt. Helaas maakte de tegenstander 2 minuten later ook een doelpunt, dus 1-1 en na 6 minuten nog één. Gelukkig maakte Dik in de 14de minuut, op aanwijzingen van Johan, dat hij naar de paal moest rennen, een doelpunt: 2-2. Na 21 minuten wist Arjen van enorme afstand de korf te vinden: 3-2 !! Dit was tevens de stand in de rust.

Wissels:   

Arnold voor Gert en Suzanne voor Ria.

Het viel niet mee voor onze kersverse Opa Arnold om zijn trainingsbroek uit te trekken, maar gelukkig werd hij geholpen door de ervaren Oma Ria.

De dame van Suzanne veroorzaakte een strafworp en Suzanne legde hem er vlekkeloos in (4-2). Helaas wist de tegenstander in 2 minuten tijd 2 doelpunten te maken, wat de stand op 4-4 bracht. Gelukkig maakte Vevina, niet veel later, een doelpunt, kort onder de korf. Maar de tegenstander dacht: dat kunnen wij ook  5-5. Gelukkig maakte Yvonne in de 12de minuut een doelpunt van afstand: 6-5 ! Arjan laat zich nog vervangen door Gert, om meer lengte en gewicht in te brengen, maar helaas ….. Ook kregen we nog een strafworp mee, maar weer helaas …….

De tegenstander daarentegen maakten nog 3 doelpunten, wat een eindstand van 6-8 opleverde.

We bedanken Saskia voor het fluiten van de wedstrijd en Mark (coco) en Anja voor het verzorgen van de thee in de rust.

10 10 2020 reehorst6 animo6 600 x 450