10 oktober 2020 Reehorst 6 – Animo 6

Aanval: Arjen, Bert, Ria en Vevina         Verdediging: Dik, Gert, Lynn en Yvonne

Reserve: Arnold en Suzanne                  Staf: Johan   Verslaggeefster: Anda

In de derde minuut van de wedstrijd maakte Vevina van korte afstand een doelpunt. Helaas maakte de tegenstander 2 minuten later ook een doelpunt, dus 1-1 en na 6 minuten nog één. Gelukkig maakte Dik in de 14de minuut, op aanwijzingen van Johan, dat hij naar de paal moest rennen, een doelpunt: 2-2. Na 21 minuten wist Arjen van enorme afstand de korf te vinden: 3-2 !! Dit was tevens de stand in de rust.

Wissels:   

Arnold voor Gert en Suzanne voor Ria.

Het viel niet mee voor onze kersverse Opa Arnold om zijn trainingsbroek uit te trekken, maar gelukkig werd hij geholpen door de ervaren Oma Ria.

De dame van Suzanne veroorzaakte een strafworp en Suzanne legde hem er vlekkeloos in (4-2). Helaas wist de tegenstander in 2 minuten tijd 2 doelpunten te maken, wat de stand op 4-4 bracht. Gelukkig maakte Vevina, niet veel later, een doelpunt, kort onder de korf. Maar de tegenstander dacht: dat kunnen wij ook  5-5. Gelukkig maakte Yvonne in de 12de minuut een doelpunt van afstand: 6-5 ! Arjan laat zich nog vervangen door Gert, om meer lengte en gewicht in te brengen, maar helaas ….. Ook kregen we nog een strafworp mee, maar weer helaas …….

De tegenstander daarentegen maakten nog 3 doelpunten, wat een eindstand van 6-8 opleverde.

We bedanken Saskia voor het fluiten van de wedstrijd en Mark (coco) en Anja voor het verzorgen van de thee in de rust.

10 10 2020 reehorst6 animo6 600 x 450

Reehorst 6 – Eemvogels 4 26-09-2020.

Aanval: Vevina, Anda, Arjen en Bert. Verdediging: Yvonne, Lynn, Gert en Dik. Reserve: Ria, Suzanne en Arnold.
Het zou een regenachtige dag worden vandaag, maar we hielden het gelukkig droog al werd het wel kouder.
We moesten even wachten op een heer van Eemvogels die aan de late kant kwam. Inmiddels toch gestart en gewisseld toen hij er was. Er werd leuk overgespeeld en Gert wist de bal goed te onderscheppen. Een afstandsschot van Bert belande op de rand. Het was Eemvogels die met een afstandsschot en een doorloopbal de stand op 0-2 zette. Maar het waren Dik en Gert die beide in de zelfde minuut van afstand raak schoten 2-2 . Hierna was het Eemvogels weer die op voorsprong kwam en een strafworp ten gunste van 26 09 2020 reehorst6 eemvogels4a 600 x 450Eemvogels zette de stand op 2-4 wat ook de ruststand was.
In de rust Ria voor Anda, Suzanne voor Vevina en Arnold voor Bert.
Een mooie doorloopbal van Dik maakte 3-4 een strafworp werd door ons gemist , maar een snelle oppak van de bal onder de korf door Lynn zorgde voor 4-4. Arnold maakte met een strafworp 5-4 en Eemvogels van afstand trok de stand weer gelijk 5-5.
Minder leuk was dat Ria door haar enkel ging en vervangen moest worden door Vevina. Eenvogels maakte van afstand 5-6 en een beauty van een doorloopbal van Lynn zorgde voor 6-6, Arnold en Arjen beide met een afstandsschot maakte de 7-6 en 8-6, Eemvogels wist weer dichterbij te komen met een afstandsschot 8-7. Uit een vrijebal wist Lynn te scoren en een afstandsschot van Eemvogels werd de eindstand 9-8.

Fieny

 

Reehorst 6 – SGV 3 12 september 2020

Aanval: Anda, Vevina, Arnold en Arjen. Verdediging: Suzanne, Lynn, Dik en Gert. Reserve: Ria, Yvon en Bert.
De scheidsrechter had gefloten en binnen 1 minuut was het Vevina die 1-0 scoorde. Ook Arjen was vlot tref zeker binnen 3 minuten 2-0. Het zag er dus hoopvol uit. Maar we hadden te hard gejuicht., want er werd een strafworp gemist en dit was tevens de keerzijde van de wedstrijd. SGV wist al snel tweemaal tegen te scoren dus was het 2-2. We hadden kansen zat, maar het wilde niet lukken. SGV liep al snel uit naar 2-6 een doelpunt uit een vrije bal en drie afstandsschoten. Net voor rust wist Arjen met een afstandsschot 3-6 op het scorebord te zetten, maar het spel werd er niet beter op.
Bert kwam voor Dik in het veld, Ria voor Suzanne en Yvon voor Anda.
Een goeie aangeef in de diepte, maar de heren van SGV waren net iets sneller. SGV maakte van afstand de 3-7 en 3-8. Gert wist van afstand de 4-8 te maken, maar ook SGV was weer tref zeker 4-9. Yvon zette met een doorloopbal de 5-9 neer, maar de wedstrijd was af en toe niet om aan te zien en. we vroegen ons af of we niet beter de pupillen korven hadden kunnen gebruiken want de ballen kwamen af en toe niet boven de korf uit. SGV maakte met een doorloopbal 5-10 en het was Lynn die de wedstrijd afsloot met een afstandsschot 6-10. We zullen deze wedstrijd maar snel vergeten en revanche te nemen in de uitwedstrijd.
Fieny