25-09 Wiko 2 - Reehorst 7

Op weg naar Wiko navigatie aan. In Winterswijk aangekomen was de navigatie van slag. Stuurde ons steeds de verkeerde ingang van het sportveld aan. Het was wel verrassend we speelde op een groot veld (dat valt niet mee).
In de aanval begonnen, Wim, Dik, Vevina en Ria. Verdediging Edwin, Arjen, Lynn en Suzanne.
Met toeschouwers Arnold, Johan, Anda en de moeder van Vevina.

Wiko ging snel van start met een doorloopbal werd het al snel 1-0. Dame van Lynn was lekker op schot 2-0.
Wisselen van vak. Arjen schoot met een afstandsschot raak 2-1. Wiko 3-1, 4-1, 5-1. Eindelijk wij kunnen ook nog scoren Lynn maakt er 5-2 van. Maar Wiko schoot gelijk weer raak 6-2. Dit was de rust stand.
Na een kopje thee begonnen we aan de tweede helft. Elseline kwam voor Ria in het veld. Maikels voor Edwin. Arjen viel en zijn ellenboog bloede wat. Ria had wat EHBO spullen in haar tas. Wat wond gel erop. Dik schoot de 6-3 er in. Daar was Wiko weer 7-3. Maikel dacht dat kan ik ook 7-4. Dik probeert voor te springen, oeps 8-4. Weer Wiko 9-4. Mooi schot van Maikel 9-6. Door goed samen spelen schoot Arjen raak 9-7. Wiko 10-7. Met een mooi weg trekkertje achter de korf schoot Wim de 10-8 er in. Dit was gelijk de eindstand. Was wel weer even wennen op zo’n groot veld te spelen.

Door afwezigheid van Bert, Yvonne, Mia en Rinus. Vielen Edwin, Maikel en Elseline in. Bedankt invallers.