SEV 4 - Reehorst 7 van 9 oktober 2021

Aanval: Lynn, Yvonne, Gert en Rinus Verdediging: Mia, Ria, Bert en Wim

Reserve: Arjen en Dik Toeschouwers: Vevina, Evert-Jan, Johan & Anda

We begonnen de wedstrijd met een goede doorloop van Yvonne aangegeven door Gert, maar helaas leidde dit niet tot een doelpunt.

In de tiende minuut mocht Yvonne een strafworp nemen, maar helaas geen doelpunt.

Na heel veel doelpogingen door Lynn, Yvonne, Gert en Rinus werd het eerste doelpunt door Lynn gemaakt en 2 minuten later van afstand het tweede doelpunt door Yvonne.

De tegenpartij kreeg een strafworp mee: 1-2 en even later maakten zij een afstandschot 2-2.

Gelukkig wist Gert de korf ook van afstand te vinden, Yvonne d.m.v. een doorloop en Bert van een fantastisch schot van achter de korf, wat een ruststand van 2-5 gaf.

Dik kwam na de rust in het veld voor Rinus. Arjen wachtte nog even, voor het geval er een dame uit zou vallen. We hadden nl geen dame als reserve. Wij waren aan het prijsschieten en kregen zelfs nog een strafworp mee, maar dit werd allemaal niet verzilverd in doelpunten. SEV daarentegen maakten het ene doelpunt na het andere (4x). Hadden zij ook thee in de rust gedronken of toch iets anders? Halverwege deze doelpunten regen van SEV, werd Arjen voor Bert gewisseld. Gelukkig maakte Gert nog een doelpunt voordat hij werd gewisseld voor Rinus.

De eindstand kwam hiermee op 6 – 6 (ons eerste punt in deze competitie  !!!)