Reehorst 7 – SEV 4 23 oktober 2021

Aanval: Lynn, Vevina, Dik en Rinus Verdediging: Ria, Suzanne, Arjen en Bert

Reserve: Mia, Yvonne, Gert en Wim

Scheidsrechter: Rik Hakvoort Toeschouwers: Arnold (verzorger), Johan & Anda

Eerste helft:
De wedstrijd was 10 minuten eerder begonnen. De verslaggever was nog niet aanwezig. De stand om 14:00 (de geplande begintijd) was 2-1. Dik maakte het eerste doelpunt, waarna SEV gelijk scoorde en Suzanne maakte het tweede doelpunt. Daarna wist SEV nog 2x te scoren, Lynn liet dit niet op zich zitten en maakte de stand gelijk met een afstandsschot: 3-3. We waren aan het prijsschieten, maar …………………………. geen doelpunt. Lynn zat er mooi tussen om de bal aan Arjen te geven..Eindelijk kwam Arjen uit de vakantiemodus en maakte d.m.v. ‘de doorloop’ een doelpunt. Het werd 4-4, want SEV had ook weer de korf gevonden.

RUST:
Arnold (onze verzorger) hield goed in de gaten, dat we onze thee opdronken en Rinus zijn mandarijntje pelde en op at! Zo ook dat de overige thee aan de VIP’s werden uitgedeeld.

Wissel voor de tweede helft:
Gert voor Dik, Wim voor Bert en Mia voor Ria en Yvonne voor Vevina.

In de tweede aanval werden BIJNA ‘drie’ doelpunten gescoord door Yvonne en Lynn en nogmaals (bijna) één door Gert. Gelukkig werd Gert getroost door zijn dochter!

4-5 Helaas!!

Het was nog steeds prijsschieten, maar daar bleef het ook bij (GEEN doelpunten).
Na 10 minuten kwam Dik in het veld voor Rinus, omdat hij last had van zijn bovenbeen. Suzanne zat er goed tussen om de bal naar de aanval te brengen. De toeschouwers mochten genieten van hele mooie Reehorst aanvallen, maar daar bleef het ook bij. Het was SEV die weer een doelpunt maakte (4-6). Eindelijk dan een afstandschot van Wim en Arjen dacht: “dat kan ik ook” en even later wist Gert ook de korf te vinden. Wat de stand op 7-6 bracht. De spanning werd Vevina haast te veel, gelukkig wist Gert en Wim weer de korf te vinden (9-6). Nog één minuut te gaan, waarin de tegenstander nog één maal scoorde, wat de eindstand op 9-7 bracht.

Yes, weer 2 punten!!!

16 10 2021 Reehorst 7 Wiko 2 b 2