Welkom bij CKV Reehorst 45

 

“Een gezellige club voor de hele familie, voor jong en oud:

Persoonlijk, plezier  en prestatie”

 

energiebreedEDE Energiebreed is met ingang van dit seizoen 2018/2019 de nieuwe hoofdsponsor van de in de derde klasse uitkomende korfbalclub CKV Rehorst'45

,,Energiebreed sponsort onze vereniging voor de periode van vijf jaar en heeft de kleding voor het eerste en tweede team beschikbaar gesteld. Dat zijn naast (inschiet) shirts, ook trainingspakken en tassen waar op elk item de naam van sponsor zichtbaar is", opent Fred van Cappelen namens de gelukkige korfbalclub.
Naast de maatschappelijke betrokkenheid en de interesse in de korfbalsport is Energiebreed (www.energiebreed.nl) sterk betrokken bij de energievoorziening van de Stichting Peppelensteeg.
,,Zij zijn ook in beeld voor een energieadvies voor onze nieuw te bouwen sporthal."
Met deze sponsor is CKV Reehorst'45 uiteraard zeer tevreden.

Maar ook het bedrijf Energiebreed, onder meer gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten voor duurzame energievoorziening, is blij.
,,De missie is de klant energiek te ontzorgen. Dat doen wij door de expertise te verbinden aan de duurzame energievoorzieningen voor gebouwen. Energiebreed bereikt dit door het leveren van energieconcepten die wij zowel realiseren als exporteren. Het uiteindelijke doel is om energie te besparen, een lagere cost of ownership en het ontzorgen van de klant", laat Energiebreed weten.
{OVEREENKOMST] ,,Energiebreed en CKV Reehorst'45 hebben meerdere overeenkomsten. Zo is het voor beide partijen belangrijk tijdig in te spelen op de wensen en behoeften van de klant en ons geval de leden", vervolgt Van Cappellen.
Hij wijst graag op de mogelijkheden die Energiebreed aanbiedt.
,,Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact op met Franc Hoogstede / Directeur 085 - 0607663 of stuur een e-mail naar info@energiebreed.nl. En niet alleen met een nieuwe hoofdsponsor heeft CKV Reehorst'45 een overeenkomst gesloten. Met nog vijf nieuwe sponsoren te weten: Rust Projectmanagement, Credozorg Werkt, 2e kans games, Bravenboer Fysiotherapie en B&M Koeriers, is dat het geval. Wie onze mooie club wil steunen kan mij bereiken op 06 – 31628925", besluit Van Cappellen namens de sponsorcommissie CKV Reehorst '45.

privacy

Verjaardagen

Korfbal Competitie Overzicht | verjaardagen1920veld Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen gevonden.

Komende activiteiten

Geen evenementen

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekers teller

Vandaag348
Gisteren548
Deze week896
Deze maand11663
Totaal396358

Wie is er online

2
Online

dinsdag 23 juli 2019 17:29
Ga naar boven