Welkom bij CKV Reehorst 45

 

“Een gezellige club voor de hele familie, voor jong en oud:

Persoonlijk, plezier  en prestatie”

 

EDE CKV Reehorst is er niet in geslaagd de P/D-korfbalwedstrijd tegen Woudenberg in winst om te zetten. De Edenaren leden in de neutrale hal van SKF Veenendaal een 16-26 nederlaag

p d wedstrijd6

Eip Janssen
,,Ik had het graag anders gezien. Maar Woudenberg heeft een verdiende zege behaald. Zij promoveren naar de tweede klasse. Reehorst moet volgend seizoen weer in de derde klasse uitkomen", opende trainer Frits de Gooijer.
Van beide ploegen was er ontzettend veel publiek aanwezig.

p d wedstrijd2p d wedstrijd5

De supporters van Reehorst '45 ondersteunden de ploeg op een grootse manier. Veel spandoeken, prachtige blauwe overalls, confetti, toeters en trommels. ,,Het voelde aan alsof we thuis speelden", ging De Gooijer verder.
Hij zag zijn ploeg niet of nauwelijks het normale niveau halen. Tot 6-7 ging het nog gelijk op. Maar bij een 9-15 achterstand werd de pauze gehouden.
,,De oorzaak waren niet de zenuwen. Ik kijk er als trainer misschien wat nuchterder naar dan de spelers. p d wedstrijd7We geven het weg in krap zes minuten. Van 9-15 ging Woudenberg naar 9-21. dat was de genade klap. Hoewel we nog in totaal zestien keer scoorden was de nederlaag onontkoombaar. Te veel spelers behaalden niet hun normale niveau. Misschien waren er een of twee die dat wel deden. Maar dat is tegen een sterke tegenstander als Woudenberg gewoon te weinig", ging de coach verder.
Reehorst kon in de p d wedstrijd8beslissingswedstrijd niet het geduld opbrengen te wachten op beslissende momenten. Ook had de ploeg veel moeite met de passing. En de afspraken werden niet allemaal nagekomen.
STERKE PUNTEN ,,Normaal zijn dat onze sterke punten. Vorige week heb ik Woudenberg zien spelen tegen Keizer Karel. Ik wist de sterke maar ook zwakke punten. De kers is door Reehorst niet op de taart gezet. Er is de afgelopen jaren vijf keer tegen Woudenberg gespeeld en vijf keer verloren", ging De Gooijer verder.
Hoewel Reehorst dus in het zicht van de haven strandde, mag de ploeg van een goed zaalseizoen spreken.
,,Dat denk ik wel. Als ploeg zijn we de afgelopen jaren steeds iets beter geworden. Er is dit seizoen veel gescoord. Ik laat de ploeg met een gerust gevolg achter. Ik weet zeker dat mijn opvolger er de vruchten van gaat plukken. Ik weet met wie Reehorst bezig is. Als dat doorgaat komt het wel goed."
De Gooijer, die zelf zijn vertrek bij Reehorst p d wedstrijd9aankondigde vertrekt naar het Nieuwengeinse KOVENI.
,,Ik vond een nieuw seizoen onverstandig. De ploeg maar ook ik heeft het jaren goed met elkaar kunnen vinden. Ik wil na een goed veldseizoen met opgeheven hoofd kunnen vertrekken", besluit Frits de Gooijer.
Misschien kan, hij net als in de zaal, zijn nu op de tweede plaats in de derde klasse staande ploeg een P/D-wedstrijd bezorgen.
Opstelling Reehorst: Nicole de Lugt; Sonja van Blijderveen; Susanne Honing; Ilse Snitselaar; Michel Verstegen; Sander van Cappellen; Thomas den Ouden; Martijn Werkman. Wissels: Anna Struijk en Aron p d wedstrijd10Vermeulen. Coach: Frits de Gooijer.

kickstart 2018

flessenactie kantine 2018

bowlen

Verjaardagen

oktober
20 Johanneke (D1)
23 Hetty ()

Komende activiteiten

vrijdag 09 november 19:00 - 22:00
Bowlen

 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer

Bezoekers teller

Vandaag94
Gisteren319
Deze week1185
Deze maand6313
Totaal269612

Wie is er online

3
Online

donderdag 18 oktober 2018 08:09
Ga naar boven