Welkom bij CKV Reehorst 45

 

“Een gezellige club voor de hele familie, voor jong en oud:

Persoonlijk, plezier  en prestatie”

 

Jan Willem van Ede Dick Kraay 600 x 399EDE - Jan Willem van Ede is komend seizoen de coach van CKV Reehorst 45. Maandagavond tekende Jan Willem van Ede voor 1 seizoen bij de Edese korfbalvereniging.

Barnevelder Van Ede wil Reehorst trainen en coachen omdat hij in de afgelopen jaren heeft gezien dat de selectie al langere tijd constant is. ‘Ook heeft Reehorst een mooie accommodatie met mogelijk een sporthal waardoor er groei zal zijn.’

Reehorst koos voor Jan Willem van Ede omdat hij past bij de ambitie van de Edese club. ‘We willen promoveren en een stabiele tweedeklasser worden’, spreekt voorzitter Dick Kraaij uit: ‘Daar hoort een goede trainer bij. Ook een trainer die de club erbij betrekt.’ Anja Quartel, voorzitter van de Technische Commissie vult aan: ‘Het huidige eerste is een leuke ploeg, de basis staat. Onze jeugd heeft potentie en dus zal er aansluiting moeten zijn. Van Ede heeft oog voor de jeugd en durft jonge spelers in te passen.’ De 47-jarige trainer leidde eerder de hoofdmachten van Kesteren (Kesteren), DWS (Kootwijkerbroek), Revival (Terschuur), Arena (Rhenen) en de A1 van Odik op het hoogste niveau.

goede kansen
Van Ede wil in Ede een team neerzetten waarbij alle spelers allround zijn. ‘Het team moet niet afhankelijk zijn van een speler. De rest moet op kunnen staan. Ik wil elke week met een vast patroon kunnen spelen.’ Hij vindt de indeling van de zaalcompetitie van 2018/2019 heel aantrekkelijk: ‘Het zijn veel zondagsploegen uit het Oosten. Die schat ik toch iets minder sterk in. We hebben goede kansen.’ In het nu lopende veldseizoen heeft Reehorst nog kans om te promoveren naar de tweede klasse.

De toekomstig hoofdcoach van Reehorst vindt het mooie van korfbal dat het een variabele, snelle balsport is. ‘En gemengd, dat is ook belangrijk’, voegt hij toe. De Barnevelder is getrouwd en heeft twee dochters van 9 en 11. Zij korfballen bij Odik. Hij werkt bij Defensie als burger en zorgt voor de veiligheid van materiaal op missies. In zijn vrije tijd gaat hij graag op vakantie naar Kos in Griekenland. Met een lach om de mond zegt hij: ‘Zon, zee en strand vinden we allemaal ideaal.’

kickstart 2018

flessenactie kantine 2018

bowlen

Verjaardagen

oktober
20 Johanneke (D1)
23 Hetty ()

Komende activiteiten

vrijdag 09 november 19:00 - 22:00
Bowlen

 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer

Bezoekers teller

Vandaag91
Gisteren319
Deze week1182
Deze maand6310
Totaal269609

Wie is er online

1
Online

donderdag 18 oktober 2018 07:48
Ga naar boven