selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

reehorst midlandia 2019 450 x 600Op zaterdag 16 februari kwam Midlandia uit Bunnik naar Ede, uiteraard met het doel om twee punten te pakken. Reehorst ’45 was echter niet van plan om de tweede plek in de poule weg te geven en daarmee de aansluiting met Keizer Karel te verliezen. Reehorst ’45 zou er dus alles doen om de wedstrijdpunten in Ede te houden.
Het begin van de eerste helft was voor Reehorst ’45 lastig. Er werd wel gescoord, maar Midlandia hield binding, doordat de verdediging niet optimaal geconcentreerd was. Gelukkig wist coach De Graaf door te dringen tot zijn spelers en

C2 2019 voorjaarAfgelopen zaterdag, 9 februari, nam Reehorst ’45 het voor eigen publiek op tegen Koveni uit Nieuwegein. De tribune zat lekker vol en was prachtig versierd. Ook de zaal was mooi aangekleed met veel spandoeken. Wat deze wedstrijd extra bijzonder maakte was de aanwezigheid van wethouder van de gemeente Ede, de heer P. de Pater, onder andere verantwoordelijk voor het sportgebeuren in de gemeente Ede. Zijn aanwezigheid werd door iedereen erg op prijs gesteld en dit alles was voor het vlaggenschip van Reehorst ’45 een extra motivatie om een mooie pot korfbal te laten zien.

Op zaterdag 15 december 2018 kwam Skunk uit Nijmegen bij Reehorst ’45 1 op bezoek in de vierde zaalwedstrijd. Na drie door Reehorst ’45 gewonnen wedstrijden, was Skunk zeer gebrand de reeks te doorbreken, maar Reehorst ’45 was klaar om de strijd tegen deze geduchte tegenstander aan te gaan.
Reehorst ’45 ging prima van start; het stond al snel 3-0. Maar vanaf dat moment werd Skunk ineens een stuk scherper en kwam terug tot 4-4.

EDE Vijf seconden voor tijd zag CKV Reehorst een gelijkspel uit de handen glippen. Koploper Keizer Karel scoorde de winnende treffer 20-21. De teleurstelling aan Edese zijde was voelbaar. Coach Ron de Graaf had even nodig tot zichzelf te komen. Thomas den Ouden herpakte zich wat sneller.

,,Het went nooit zo te verliezen. Vorige week ook al in de laatste seconden een gelijkspel bij Achilles. Maar ook dat is sport."
,,Ik denk dat een gelijkspel de verhoudingen goed had weer gegeven. De spanning in het veld was zichtbaar. Het was misschien geen goede wedstrijd. Waardoor dat kwam? Beide ploegen hadden hun huiswerk goed gedaan. Het was een voor derde klasse begrippen korfbalschaakspel op hoog niveau. Er werd tactisch sterk gespeeld waarbij de spelers de opdrachten goed uitvoerden", analyseerde de Reehorst coach.
In sporthal 't Riet zat de sfeer er al snel in. Volle tribunes een topper waardig. Voor Reehorst dat een punt achterstand telde op koploper Keizer Karel werd het een wedstrijd waarbij de Edenaren geen moment op voorsprong kwamen. 

Op zaterdag 8 december 2018 stond de uitwedstrijd Reehorst ’45 1 tegen Midlandia op het programma. Het was lang geleden dat Reehorst ’45 deze tegenstander had ontmoet.
De wedstrijd verliep voor Reehorst ’45 onrustig, maar het was wel de betere ploeg. In de eerste helft werd er redelijk gescoord, maar Midlandia gaf zich niet gewonnen. Als Reehorst ’45 een voorsprong had opgebouwd, liep Midlandia toch weer wat in. De

19012019 338 x 600Afgelopen zaterdag, 19 januari, stond voor Reehorst ’45 de uitwedstrijd tegen Achilles in Almelo op het programma. Het verloop van deze wedstrijd was erg grillig. Reehorst ’45 en Achilles namen steeds opnieuw de regie van elkaar over. Het ene moment nam Reehorst ’45 de leiding, kort daarna haalde Achilles de wedstrijd weer naar zich toe. En zo bleef het de eerste helft doorgaan. De ruststand was 9-11.

Op zaterdag 1 december 2018 stond de wedstrijd Reehorst ’45 1 tegen Koveni in Nieuwegein op het programma. Reehorst ’45 trok zeer vastberaden ten strijde en was vastbesloten deze twee punten te pakken. Op de tribune in Nieuwegein waren ook veel Edese supporters aanwezig om Reehorst ’45 naar de overwinning te helpen.
In de eerste helft leek Reehorst ’45 de sterkere ploeg. Koveni bleef qua score redelijk bij, maar na verloop van tijd liep Reehorst ’45 uit naar een 6-10 voorsprong. Toch liet Koveni het er niet bij zitten en nog voor de rust werd er door Koveni twee keer op rij gescoord, waardoor de stand op 8-10 kwam.
Coach van Reehorst ’45, Ron de Graaf, gaf zijn spelers in de kleedkamer speltechnische aanwijzingen en raadde aan vooral de rust te bewaren om zo de voorsprong te kunnen vergroten.

Afgelopen zaterdag, 12 januari, speelde Reehorst ’45 de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen DKOD. Een belangrijke wedstrijd, want Reehorst ’45 stond samen met DKOD op gelijke hoogte in de poule. Beide ploegen waren vastbesloten de punten te pakken.
Het lukte Reehorst ’45 al snel op 4-0 te komen en gedurende de eerste helft een mooie voorsprong te houden. DKOD kwam af en toe wel terug tot twee punten verschil, maar vormde geen bedreiging voor de Edese ploeg. De ruststand was 9-7.

Afgelopen zaterdag speelde Reehorst ’45 de laatste veldwedstrijd van dit jaar voor eigen publiek tegen OJC. Uit bij OJC won Reehorst ’45 met 13-18.
In de eerste tien minuten van de wedstrijd leek OJC mee te kunnen komen, maar in de loop van de eerste helft pakte Reehorst ’45 de volledige regie. OJC kwam bijna niet aan scoren toe en in de rust stond het scorebord op 8-2.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven