selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

Op zaterdag 8 december 2018 stond de uitwedstrijd Reehorst ’45 1 tegen Midlandia op het programma. Het was lang geleden dat Reehorst ’45 deze tegenstander had ontmoet.
De wedstrijd verliep voor Reehorst ’45 onrustig, maar het was wel de betere ploeg. In de eerste helft werd er redelijk gescoord, maar Midlandia gaf zich niet gewonnen. Als Reehorst ’45 een voorsprong had opgebouwd, liep Midlandia toch weer wat in. De

Op zaterdag 1 december 2018 stond de wedstrijd Reehorst ’45 1 tegen Koveni in Nieuwegein op het programma. Reehorst ’45 trok zeer vastberaden ten strijde en was vastbesloten deze twee punten te pakken. Op de tribune in Nieuwegein waren ook veel Edese supporters aanwezig om Reehorst ’45 naar de overwinning te helpen.
In de eerste helft leek Reehorst ’45 de sterkere ploeg. Koveni bleef qua score redelijk bij, maar na verloop van tijd liep Reehorst ’45 uit naar een 6-10 voorsprong. Toch liet Koveni het er niet bij zitten en nog voor de rust werd er door Koveni twee keer op rij gescoord, waardoor de stand op 8-10 kwam.
Coach van Reehorst ’45, Ron de Graaf, gaf zijn spelers in de kleedkamer speltechnische aanwijzingen en raadde aan vooral de rust te bewaren om zo de voorsprong te kunnen vergroten.

Korfballers Reehorst 45 veel te sterk voor Klimop

Op zaterdag 6 oktober kreeg Reehorst ’45 het team van Klimop uit Asten op bezoek. Klimop is hekkensluiter van de poule en heeft in de vier gespeelde wedstrijden nog geen punten weten te pakken. Reehorst ’45 is op papier dus sterker. Maar kon de ploeg van Ron de Graaf de twee punten in Ede houden?
Klimop startte de eerste helft niet slecht, maar Reehorst ’45 wist de eerste twee doelpunten te scoren. Klimop scoorde slechts in het begin mee, maar Reehorst ’45 rondde veel beter af. Dat leverde al in de eerste helft een mooi aantal doelpunten op. Klimop kwam er niet aan te pas,

Afgelopen zaterdag speelde Reehorst ’45 de laatste veldwedstrijd van dit jaar voor eigen publiek tegen OJC. Uit bij OJC won Reehorst ’45 met 13-18.
In de eerste tien minuten van de wedstrijd leek OJC mee te kunnen komen, maar in de loop van de eerste helft pakte Reehorst ’45 de volledige regie. OJC kwam bijna niet aan scoren toe en in de rust stond het scorebord op 8-2.

psv reehorst 600 x 450Korfballers Reehorst 45 geven PSV Eindhoven het nakijken

Op zaterdag 29 september nam Reehorst ’45 het op tegen PSV in Eindhoven. Na het onnodige verlies van vorige week tegen Keizer Karel had de ploeg van coach De Graaf maar één opdracht: “winnen”! Vanaf het startsignaal had Reehorst ’45 de regie in handen. Verdedigend stond Reehorst ’45 sterk en aanvallend werden veel kansen gecreëerd. De afronding liet echter nog te wensen over. Reehorst ’45 wist wel uit te lopen en ging met een stand van 6-9 de rust in.

Op zaterdag 20 oktober kwam Tiel ‘72 naar Ede om de tweede plek in de poule veilig te stellen. Reehorst ’45 (derde plaats) zou met een winstpartij goede zaken doen, maar dat zou geen gemakkelijke opgave worden.

Reehorst ’45 startte niet scherp. Al snel keek Reehorst ’45 tegen een achterstand van 1-4 aan. Na een al vroeg in de wedstrijd door de coach van Reehorst ’45 gevraagde time-out ging het beter. Reehorst ’45 begon mee te scoren en het werd een echte wedstrijd.

Teleurstelling bij korfballers Reehorst 45

Op zaterdag 22 september stond de wedstrijd tegen Keizer Karel in Nijmegen op het programma. De vraag vooraf was of de spelers van Reehorst ’45 de factoren ‘(echt) gras’ en ‘slechte weersomstandigheden’ zouden kunnen negeren en de wedstrijd naar zich toe zouden kunnen trekken door lekker vrij te korfballen. Coach De Graaf gaf zijn team in de voorbespreking mee om slim te spelen en diversiteit in het spel aan te brengen.

Korfballers Reehorst 45 pakken op het nippertje twee punten

Op zaterdag 13 oktober nam Reehorst ’45 het op tegen OEC in Helmond. OEC draait onderin de poule mee en Reehorst ’45 moest dus theoretisch wel winnen. De coach had Reehorst ’45 voor de wedstrijd al gewaarschuwd voor de gevaarlijke korte kansen waar OEC bekend om staat. Belangrijk dus om die te voorkomen.
OEC opende de score, maar Reehorst ’45 domineerde de eerste tien minuten de wedstrijd. OEC scoorde niet en Reehorst ’45 kwam voor met

Reehorst 1Op zaterdag 15 september kwam Skunk uit Nijmegen naar Ede om het op te nemen tegen Reehorst ’45. Deze twee ploegen hebben elkaar al diverse malen ontmoet en de ervaring is dat dit meestal wel spannende partijen zijn.

In het begin van de eerste helft ging het qua score aardig gelijk op, maar Skunk liep wel steeds achter de feiten aan. Na ongeveer een kwartier gespeeld te hebben nam Reehorst ’45 het heft in handen en liep

privacy

energiebreed logo 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer 

credozorg.eps

rust.eps 1

2ekansgames

B M

 

 

 

 

 toyota van gent

BSO De Thuisclub 250

blokjesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven