Reehorst 1

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

Afgelopen zaterdag speelde Reehorst ’45 de laatste veldwedstrijd van dit jaar voor eigen publiek tegen OJC. Uit bij OJC won Reehorst ’45 met 13-18.
In de eerste tien minuten van de wedstrijd leek OJC mee te kunnen komen, maar in de loop van de eerste helft pakte Reehorst ’45 de volledige regie. OJC kwam bijna niet aan scoren toe en in de rust stond het scorebord op 8-2.

Op zaterdag 20 oktober kwam Tiel ‘72 naar Ede om de tweede plek in de poule veilig te stellen. Reehorst ’45 (derde plaats) zou met een winstpartij goede zaken doen, maar dat zou geen gemakkelijke opgave worden.

Reehorst ’45 startte niet scherp. Al snel keek Reehorst ’45 tegen een achterstand van 1-4 aan. Na een al vroeg in de wedstrijd door de coach van Reehorst ’45 gevraagde time-out ging het beter. Reehorst ’45 begon mee te scoren en het werd een echte wedstrijd.

Teleurstelling bij korfballers Reehorst 45

Op zaterdag 22 september stond de wedstrijd tegen Keizer Karel in Nijmegen op het programma. De vraag vooraf was of de spelers van Reehorst ’45 de factoren ‘(echt) gras’ en ‘slechte weersomstandigheden’ zouden kunnen negeren en de wedstrijd naar zich toe zouden kunnen trekken door lekker vrij te korfballen. Coach De Graaf gaf zijn team in de voorbespreking mee om slim te spelen en diversiteit in het spel aan te brengen.

Korfballers Reehorst 45 pakken op het nippertje twee punten

Op zaterdag 13 oktober nam Reehorst ’45 het op tegen OEC in Helmond. OEC draait onderin de poule mee en Reehorst ’45 moest dus theoretisch wel winnen. De coach had Reehorst ’45 voor de wedstrijd al gewaarschuwd voor de gevaarlijke korte kansen waar OEC bekend om staat. Belangrijk dus om die te voorkomen.
OEC opende de score, maar Reehorst ’45 domineerde de eerste tien minuten de wedstrijd. OEC scoorde niet en Reehorst ’45 kwam voor met

Reehorst 1Op zaterdag 15 september kwam Skunk uit Nijmegen naar Ede om het op te nemen tegen Reehorst ’45. Deze twee ploegen hebben elkaar al diverse malen ontmoet en de ervaring is dat dit meestal wel spannende partijen zijn.

In het begin van de eerste helft ging het qua score aardig gelijk op, maar Skunk liep wel steeds achter de feiten aan. Na ongeveer een kwartier gespeeld te hebben nam Reehorst ’45 het heft in handen en liep

Korfballers Reehorst 45 veel te sterk voor Klimop

Op zaterdag 6 oktober kreeg Reehorst ’45 het team van Klimop uit Asten op bezoek. Klimop is hekkensluiter van de poule en heeft in de vier gespeelde wedstrijden nog geen punten weten te pakken. Reehorst ’45 is op papier dus sterker. Maar kon de ploeg van Ron de Graaf de twee punten in Ede houden?
Klimop startte de eerste helft niet slecht, maar Reehorst ’45 wist de eerste twee doelpunten te scoren. Klimop scoorde slechts in het begin mee, maar Reehorst ’45 rondde veel beter af. Dat leverde al in de eerste helft een mooi aantal doelpunten op. Klimop kwam er niet aan te pas,

Veelbelovende start veldseizoen voor korfballers Reehorst ’45

Op zaterdag 8 september is het nieuwe korfbalseizoen van start gegaan. Het vlaggenschip van Reehorst ’45 komt wederom uit in de derde klasse. Met ingang van dit seizoen staat het team onder leiding van Ron de Graaf. De Graaf ziet veel potentie in het eerste van Reehorst ’45 en is zeer gedreven het team op een hoger niveau te brengen. Na een degelijke voorbereiding zijn coach en spelers klaar voor de competitie. De basisspelers van Reehorst ’45 1 zijn: Sonja van Blijderveen, Jorieneke van Klaveren, Nicole den Ouden, Ilse Snitselaar, Anna Struik, Gerjan van den Hoorn, Arien Landman, Thomas den Ouden, Michel Verstegen en Martijn Werkman.
Reehorst ’45 moest het in deze eerste competitiewedstrijd in Berkel-Enschot opnemen tegen OJC ’98, een voor Reehorst ’45 nog onbekende ploeg. OJC ’98 scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd, maar Reehorst ’45 maakte direct daarna gelijk.

psv reehorst 600 x 450Korfballers Reehorst 45 geven PSV Eindhoven het nakijken

Op zaterdag 29 september nam Reehorst ’45 het op tegen PSV in Eindhoven. Na het onnodige verlies van vorige week tegen Keizer Karel had de ploeg van coach De Graaf maar één opdracht: “winnen”! Vanaf het startsignaal had Reehorst ’45 de regie in handen. Verdedigend stond Reehorst ’45 sterk en aanvallend werden veel kansen gecreëerd. De afronding liet echter nog te wensen over. Reehorst ’45 wist wel uit te lopen en ging met een stand van 6-9 de rust in.

laatste wedstrijd sander1 600 x 450Korfballers Reehorst ’45 kunnen kampioenschap Kesteren niet voorkomen

Op zaterdag 2 juni speelde Reehorst ’45 op eigen veld tegen Kesteren. Kesteren had twee punten nodig om Animo in de poule achter zich te laten en kampioen te worden. Kesteren kreeg daarbij support van veel meegereisde supporters. Voor Reehorst ’45 hing er niets meer van deze wedstrijd af, maar Reehorst ’45 was zeker niet van plan om Kesteren het kampioenschap cadeau te geven. Daarnaast zou afsluiten met winst een mooi einde van het seizoen zijn, omdat coach

kickstart 2018

energiebreed logo 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer 

credozorg.eps

rust.eps 1

2ekansgames

B M

 

 

 

 

 toyota van gent

BSO De Thuisclub 250

blokjesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven