selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

Korfballers Reehorst 45 veel te sterk voor Klimop

Op zaterdag 6 oktober kreeg Reehorst ’45 het team van Klimop uit Asten op bezoek. Klimop is hekkensluiter van de poule en heeft in de vier gespeelde wedstrijden nog geen punten weten te pakken. Reehorst ’45 is op papier dus sterker. Maar kon de ploeg van Ron de Graaf de twee punten in Ede houden?
Klimop startte de eerste helft niet slecht, maar Reehorst ’45 wist de eerste twee doelpunten te scoren. Klimop scoorde slechts in het begin mee, maar Reehorst ’45 rondde veel beter af. Dat leverde al in de eerste helft een mooi aantal doelpunten op. Klimop kwam er niet aan te pas,

doordat de verdediging van Reehorst ’45 er continu bovenop zat. De ruststand was 13-3.
In de tweede helft was het eerste doelpunt voor Klimop, maar Reehorst ’45 hield de gang er goed in. Klimop wist slechts enkele malen de korf te vinden. Door goed gevarieerd korfbal waren de aanvallen van Reehorst ’45 zeer effectief en – niet onbelangrijk – voor het publiek ook aantrekkelijk om naar te kijken. Met een eindstand van 25-7 op het scorebord kon Reehorst ’45 zeer tevreden zijn.
Na de wedstrijd gaf coach De Graaf aan blij te zijn met deze uitslag. Hij ziet getrainde speltechnieken terug en dat stemt hem tevreden. Maar er is natuurlijk altijd nog ruimte voor verbetering.
Op zaterdag 13 oktober om 15.30 uur zal Reehorst ’45 het in Helmond opnemen tegen OEC.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven