selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

Korfballers Reehorst 45 pakken op het nippertje twee punten

Op zaterdag 13 oktober nam Reehorst ’45 het op tegen OEC in Helmond. OEC draait onderin de poule mee en Reehorst ’45 moest dus theoretisch wel winnen. De coach had Reehorst ’45 voor de wedstrijd al gewaarschuwd voor de gevaarlijke korte kansen waar OEC bekend om staat. Belangrijk dus om die te voorkomen.
OEC opende de score, maar Reehorst ’45 domineerde de eerste tien minuten de wedstrijd. OEC scoorde niet en Reehorst ’45 kwam voor met

1-7. Vanaf die stand kwam er een ommekeer in de wedstrijd. OEC begon mee te scoren. Nog niet overtuigend, maar het begin was er. Gelukkig bleef Reehorst ’45 wel doelpunten pakken, waardoor de ruststand op 6-12 kwam.
Na de rust nam OEC de regie over en Reehorst ’45 leek daardoor uit het spel te raken. Na in de tweede helft ruim een kwartier gespeeld te hebben, stond het scorebord op 11-13. OEC hoefde nog slechts twee punten verschil te overbruggen om gelijk te komen. Dat lukte in eerste instantie nog niet, want Reehorst ’45 scoorde nog steeds, maar uiteindelijk kwam de stand op 14-14 en bevond Reehorst ’45 zich in zwaar weer. In de laatste tien minuten bleef het spannend. Over en weer werd er gescoord. Maar Reehorst ’45 trok aan het langste eind door in de laatste minuten de stand op 16-18 te brengen.
Geen makkelijke partij, maar toch doorgezet en met twee punten in de pocket terug naar Ede.
Op zaterdag 20 oktober om 15.30 uur ontvangt Reehorst ’45 het vlaggenschip van Tiel op ’t Schuttersveld in Ede. Een belangrijke wedstrijd tussen twee ploegen uit de bovenste regionen van de poule (Tiel op de tweede en Reehorst ’45 op de derde plaats).

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven