selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

Op zaterdag 20 oktober kwam Tiel ‘72 naar Ede om de tweede plek in de poule veilig te stellen. Reehorst ’45 (derde plaats) zou met een winstpartij goede zaken doen, maar dat zou geen gemakkelijke opgave worden.

Reehorst ’45 startte niet scherp. Al snel keek Reehorst ’45 tegen een achterstand van 1-4 aan. Na een al vroeg in de wedstrijd door de coach van Reehorst ’45 gevraagde time-out ging het beter. Reehorst ’45 begon mee te scoren en het werd een echte wedstrijd.

De ruststand was 9-9.
In de rust gaf coach De Graaf het team het advies niet mee te gaan in het tempo van Tiel ’72, maar vooral het eigen spel te spelen. Na de rust kwam Reehorst ’45 sterk terug in de arena. De doelpunten vielen nu om en om en door diverse tactische wissels stond het met nog ongeveer 10 minuten op de klok 13-13. Helaas wist Tiel ’72 daarna twee keer achter elkaar te scoren, waardoor het 13-15 stond. Met nog een laatste door Reehorst ’45 verzilverde strafworp kwam de eindstand op 14-15.
De Graaf: “Mijn ploeg heeft hard gewerkt en kwam goed terug, maar trok uiteindelijk aan het kortste eind. Dat is natuurlijk jammer, maar het was wel een leerzame wedstrijd”.
Op zaterdag 27 oktober om 15.30 uur ontvangt Reehorst ’45 tijdens de laatste veldwedstrijd van dit seizoen OJC op ’t Schuttersveld in Ede. Uit bij OJC won Reehorst ’45 met 13-18.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven