selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

Afgelopen zaterdag speelde Reehorst ’45 de laatste veldwedstrijd van dit jaar voor eigen publiek tegen OJC. Uit bij OJC won Reehorst ’45 met 13-18.
In de eerste tien minuten van de wedstrijd leek OJC mee te kunnen komen, maar in de loop van de eerste helft pakte Reehorst ’45 de volledige regie. OJC kwam bijna niet aan scoren toe en in de rust stond het scorebord op 8-2.


De tweede helft verliep voor Reehorst ’45 moeizamer. Er waren wel goede aanvallen te zien, maar de afronding ontbrak. Daarentegen wist OJC de korf iets vaker te vinden. Gelukkig had Reehorst ’45 een ruime marge opgebouwd, waardoor er op geen enkel moment in de wedstrijd gevaar dreigde. Toch had Reehorst ’45 geen rust in het spel, speelde veel te gehaast en miste daardoor scherpte. OJC liep iets in, maar Reehorst ’45 hield de punten in huis. Eindstand was 12-8. Reehorst ’45 eindigt het eerste gedeelte van deze veldcompetitie op de derde plaats in de poule. Keizer Karel en Tiel ’72 bezetten de eerste twee plaatsen. Na de zaalcompetitie krijgt Reehorst ’45 de kans om haar positie te verbeteren.
Op zaterdag 24 november start de zaalcompetitie. Reehorst ’45 zal in poule 3D uitkomen tegen de volgende ploegen: Achilles (A), DKOD, Keizer Karel, Koveni, Midlandia, Olympus ’58 en Skunk.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven