selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

Op zaterdag 1 december 2018 stond de wedstrijd Reehorst ’45 1 tegen Koveni in Nieuwegein op het programma. Reehorst ’45 trok zeer vastberaden ten strijde en was vastbesloten deze twee punten te pakken. Op de tribune in Nieuwegein waren ook veel Edese supporters aanwezig om Reehorst ’45 naar de overwinning te helpen.
In de eerste helft leek Reehorst ’45 de sterkere ploeg. Koveni bleef qua score redelijk bij, maar na verloop van tijd liep Reehorst ’45 uit naar een 6-10 voorsprong. Toch liet Koveni het er niet bij zitten en nog voor de rust werd er door Koveni twee keer op rij gescoord, waardoor de stand op 8-10 kwam.
Coach van Reehorst ’45, Ron de Graaf, gaf zijn spelers in de kleedkamer speltechnische aanwijzingen en raadde aan vooral de rust te bewaren om zo de voorsprong te kunnen vergroten.


Kennelijk had de coach van Koveni ook goed op zijn team ingepraat, want na de rust kwam de ploeg uit Nieuwegein terug en kwam zelfs op voorsprong met 12-11. Vanaf dat moment lieten de twee teams elkaar niet meer los. Om en om werd gescoord en Koveni stond met nog 14 minuten op de klok voor met 15-13. Gelukkig hield Reehorst ’45 het hoofd koel en kwam weer terug. Maar Reehorst ’45 bleef in de laatste fase achter de feiten aanlopen. Steeds weer kwam Koveni op voorsprong en moest Reehorst ’45 een inhaalrace uitvoeren. Bij een stand van 18-18 en met nog enkele minuten te spelen werd er door Reehorst ’45 nog een prachtig en zeer belangrijk afstandschot gescoord (18-19). Maar de strijd was nog niet gestreden, want de scheidsrechter kende Koveni nog een strafworp toe. Dat zou de gelijkmaker moeten worden. Maar Koveni miste en het was gedaan. De scheidsrechter floot af bij een stand van 18-19. Spelers en coach verlieten met een flinke lach het veld. Twee zwaarbevochten punten gingen mee naar Ede.
Een prachtige, spannende pot korfbal, tot op de laatste seconde.
De volgende wedstrijd van Reehorst ’45 1 wordt op 8 december 2018 gespeeld in Bunnik tegen Midlandia om 16.20 uur in sporthal De Tol.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven