selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

C2 2019 voorjaarAfgelopen zaterdag, 9 februari, nam Reehorst ’45 het voor eigen publiek op tegen Koveni uit Nieuwegein. De tribune zat lekker vol en was prachtig versierd. Ook de zaal was mooi aangekleed met veel spandoeken. Wat deze wedstrijd extra bijzonder maakte was de aanwezigheid van wethouder van de gemeente Ede, de heer P. de Pater, onder andere verantwoordelijk voor het sportgebeuren in de gemeente Ede. Zijn aanwezigheid werd door iedereen erg op prijs gesteld en dit alles was voor het vlaggenschip van Reehorst ’45 een extra motivatie om een mooie pot korfbal te laten zien.

Voordat de wedstrijd begon, werden de spelers door de C1/C2 verwelkomd met een erehaag.
Het eerste doelpunt van de wedstrijd was voor Koveni, maar Reehorst ’45 sloot al snel aan en liep daarna snel uit. De voorsprong werd de hele eerste helft vastgehouden en met rust was de stand 14-8.
Het begin van de tweede helft verliep wat onrustiger. Koveni wist iets beter mee te scoren, maar dat bracht Reehorst ’45 nooit in gevaar. Richting het eind van de wedstrijd gaf Koveni het min of meer op en bleef Reehorst ’45 lekker doorscoren. De eindstand van de wedstrijd was 26-16.
Coach Ron de Graaf was tevreden met dit resultaat. Er werd goed gekorfbald, aanvallend waren er ook mooie combinaties te zien.
De volgende wedstrijd van Reehorst ’45 1 wordt op 16 februari 2019 gespeeld tegen Midlandia om 19.45 uur in Ede (sporthal De Peppel).

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven