Reehorst 1

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

groepVandaag moest Reehorst ’45 het opnemen tegen HKC. HKC staat ongeslagen bovenaan. In de vorige ontmoeting verloor Reehorst ’45 met 19-11. Tijd voor revanche. Voor de wedstrijd zette coach Jan Willem van Ede zijn ploeg op scherp. Thomas den Ouden opende de score met een mooi afstandschot, maar HKC maakte daar al snel 1-1 van. Sonja van Blijderveen zette de 2-1 op haar naam, maar een dame van HKC scoorde na een door Ilse Snitselaar verdedigde vrije bal, een afstandschot. Thomas den Ouden zette de stand op 3-2, maar

HKC bleef aansluiten. De verdediging was goed alert, maar na een door Reehorst ’45 gemiste vrije bal, scoorde HKC een vrije bal achter de korf (3-4). Gelukkig scoorde Martijn Werkman de 4-4, zodat er geen achterstand ontstond, maar HKC bleef meescoren. Niels van Golberdinge scoorde met een prachtig schot de 5-5. In deze fase lukte het Reehorst ’45 niet om te scoren, terwijl HKC de korf prima wist te vinden. De wedstrijd werd grimmiger, het spel feller. Reehorst ’45 concentreerde zich niet goed meer op het spel en keek tegen een achterstand van 5-11 aan, toen Niels van Golberdinge met een mooie doorloopbal de 6-11 scoorde. Direct daarna maakte Lotte Allaart daar 7-11 van. In de rust gaf Jan Willem van Ede aan dat hij niet geheel ontevreden was. Afronding van kansen was echter een must. Er moest wel fel gespeeld worden, maar daarnaast moest ook de rust worden bewaard. Na de rust scoorde HKC direct twee keer, maar door een gescoorde vrije bal van Michel Verstegen en een mooie treffer achter de korf van Lotte Allaart bleef het verschil vier punten (9-13). Daarna liep HKC uit. Bij een stand van 9-16 scoorde Ilse Snitselaar van afstand (10-16), maar HKC bleef doorscoren. De 11-18 kwam ook op naam van Ilse Snitselaar, maar al snel maakte HKC daar 11-19 van. De 12-19 werd door Martijn Werkman gescoord, maar HKC liep toch verder uit. Bij een stand van 12-20 maakte Michel Verstegen een mooi doelpunt en na een afstandstreffer van HKC scoorde Sander van Cappellen onder de korf de 14-22. In de laatste fase lukte het Reehorst ’45 niet om dichterbij te komen. Michel Verstegen scoorde nog een mooie korte kans (15-23) en Sander van Cappellen maakte de 16-24. Michel Verstegen verzilverde een strafworp (17-24) en door een gescoorde strafworp van HKC kwam de eindstand op 17-25. Jan Willem van Ede vond het jammer dat de scheidsrechter vaak in het voordeel floot van HKC, wat zelfs door de coach van HKC werd bevestigd. Acht vrije ballen en zes strafworpen voor HKC tegen vier vrije ballen en twee strafworpen voor Reehorst ’45 is geen goede verhouding in een wedstrijd waarbij beide teams op normale wijze hun duels uitvochten. Maar het ontbrak Reehorst ’45 ook aan zuiverheid en daar zal hard aan gewerkt moeten worden de komende tijd.
De volgende wedstrijd van Reehorst ’45 wordt gespeeld op zaterdag 20 januari 2018 om 13.15 uur tegen EKCA in Arnhem.

Scores: Michel Verstegen (4), Thomas den Ouden (2), Martijn Werkman (2), Lotte Allaart (2), Ilse Snitselaar (2), Niels van Golberdinge (2), Sander van Cappellen (2), Sonja van Blijderveen (1)

kickstart 2018

bowlen

 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer

Ga naar boven