selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

Reehorst1bijrivalen 600 x 408Op zaterdag 10 februari speelde Reehorst ’45 in Doesburg de retourwedstrijd tegen Rivalen. Thuis werd gewonnen, maar resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor dit moment. Dus Reehorst ’45 moest gewoon goed gefocust aan de bak.
Rivalen opende de score met een afstandschot, maar Lotte Allaart scoorde een mooie doorloopbal, waardoor de score op 1-1 kwam. Daarna scoorde Michel Verstegen de 1-2. Na een prachtige aanval over alle schijven in het vak wist Sonja van Blijderveen met een mooi afstandschot de score op 1-3 te zetten. Vervolgens deed een dame van Rivalen een poging tot een afstandschot, maar werd door Jorieneke van Klaveren geblokt. Niels van Golberdinge zorgde voor de 1-4 met een verzilverde strafworp. De 2-4 werd gescoord door een dame van Rivalen, maar Michel Verstegen zette Reehorst ’45 weer op een voorsprong van 2-5. Vanaf dit moment kwam Rivalen beter in het spel en scoorde drie keer op rij (5-5).

Maar Reehorst ’45 bleef zuiver en door twee afstandschoten van Sander van Cappellen en Michel Verstegen liep Reehorst ’45 weer uit naar 5-7. Toch bleef Rivalen meescoren (7-7), maar Sonja van Blijderveen legde keurig de 7-8 in. Nadat Rivalen weer gelijk had gemaakt, scoorde Martijn Werkman de 8-9. Daarna liep Reehorst ’45 weer verder uit tot 8-11 door afstandschoten van Ilse Snitselaar en Michel Verstegen. Goed moment om nog even uit te lopen, zo vlak voor de rust. De sfeer van de wedstrijd was onsportief. Coach Jan Willem van Ede gaf zijn team in de rust mee vooral het eigen tempo te blijven spelen en de rust te bewaren. Zo zouden de meeste kansen worden gecreëerd. Na de rust was het weer Michel Verstegen die de voorsprong uitbouwde naar 8-12. Nadat Rivalen een stip had gescoord, scoorde Ilse Snitselaar van afstand de 9-13. Sonja van Blijderveen maakte daar 9-14 van met een onderhands kansje. Door een vrije bal kwam Rivalen op 10-14. Reehorst ’45 bleef verdedigend goed alert, wat de aanval weer de kans gaf om de 10-15 op het scorebord te zetten (Martijn Werkman). Toch lukte het Rivalen nog om af en toe een puntje mee te pakken. Maar echt dichterbij kwam de ploeg niet. Sander van Cappellen scoorde de 11-16. Daarna kwam er nog een treffer van Rivalen (12-16), maar Niels van Golberdinge maakte daar met een strafworp 12-17 van. Reehorst ’45 wist de voorsprong uit te bouwen naar zes punten met een afstandschot van Martijn Werkman (12-18) en het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Rivalen. Eindstand 13-18. Een mooi resultaat voor deze wedstrijd, waarin Rivalen het zichzelf door negativiteit extra moeilijk heeft gemaakt.
De volgende wedstrijd van Reehorst ’45 wordt gespeeld op zaterdag 17 februari 2018 om 13.25 uur tegen Zwart-Wit 1 in sporthal De Reehorst te Ede.

Scores: Michel Verstegen (5), Martijn Werkman (3), Sonja van Blijderveen (3), Niels van Golberdinge (2), Ilse Snitselaar (2), Sander van Cappellen (2), Lotte Allaart (1)

 

privacy

energiebreed logo 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer 

credozorg.eps

rust.eps 1

2ekansgames

B M

 

 

 

 

 toyota van gent

BSO De Thuisclub 250

blokjesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven