selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

dlkv reehorstCkv REEHORST SLUIT ZAALSEIZOEN AF MET 5E PLAATS

Zaterdagmorgen moest ckv Reehorst’45 1 al vroeg op pad voor de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen. Om 11.00 uur in Didam was DLKV 1 de tegenstander. DLKV is reeds gedegradeerd en wist dit seizoen slechts 2 punten te behalen. De thuiswedstrijd begin januari werd een makkelijke 32-15 overwinning voor Reehorst.
Coach Jan Willem van Ede was verhinderd en Milko van Golberdinge was zijn vervanger.
Er was op dit vroege tijdstip nog aardig wat Reehorst publiek afgereisd naar Didam en om precies 11.00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Eerste doelpunt was voor DLKV en na 10 minuten stond er 3-3 op het scorebord door

2 doelpunten van Martijn Werkman en 1 van Sonja van Blijderveen.
Het aanvalsspel verliep moeizaam en veel kansen werden helaas niet omgezet in doelpunten en er waren onnodige plaatsfouten waardoor DLKV mee kon blijven scoren.
De wedstrijd bleef gelijk opgaan en nadat Michel Verstegen de 6-6 had gescoord wist DLKV zelfs op een voorsprong te komen van 9-7, maar door doelpunten van Ilse Snitselaar en Martijn Werkman kon er met een ruststand van 9-9 de kleedkamer in gegaan worden.
Na de rust was er een zelfde soort spelbeeld, maar toch wist Reehorst nu op voorsprong te komen toen Nicole de Lugt met een doorloopbal de 9-10 scoorde.
Gelijk scoorde DLKV weer de 10-10, maar door doelpunten van Niels van Golberdinge, Lotte Allaart en Nicole de Lugt werd er eindelijk uitgelopen naar 3 doelpunten voorsprong 10-13.
Maar toch gaf Reehorst DLKV weer de ruimte om dichterbij te komen en werd het 12-13 waarna DLKV veel wisselspelers in het veld bracht.
Ook bij Reehorst kwamen Thomas den Ouden en Anna Struik nog binnen de lijnen. Ilse Snitselaar zorgde met een afstandsschot weer voor de 2 verschil en in de eindfase waren er nog voldoende kansen, maar de scherpte in de afwerking ontbrak zo aan het einde van de morgen.
Nicole de Lugt en Martijn Werkman brengen de stand nog op 12-16 en het laatste doelpunt van DLKV brengt de eindstand van deze wedstrijd op 13-16.
In de tweede helft slechts 4 tegendoelpunten wat goed is, maar totaal slechts 16 gescoord, de helft van de thuiswedstrijd.
Maar de overwinning kan bijgeschreven worden en hierdoor eindigt ckv Reehorst’45 1 op de 4e plaats dit zaalseizoen.
Doelpunten: Martijn Werkman 4 Sonja van Blijderveen 2 Michel Verstegen 2 Nicole de Lugt 4 Ilse Snitselaar 2 Lotte Allaart 1 Niels van Golberdinge 1

privacy

energiebreed logo 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer 

credozorg.eps

rust.eps 1

2ekansgames

B M

 

 

 

 

 toyota van gent

BSO De Thuisclub 250

blokjesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven