selectie zaal

 

  Reehorst 1

Team Indeling
Reehorst '45 1
DamesAnna StruikIlse SnitselaarJorieneke van KlaverenNicole den Ouden-de LugtSonja van Blijderveen
HerenArien LandmanGerjan van den HoornMartijn WerkmanMichel VerstegenThomas den Ouden
CoachAstrid Snitselaar-NijhofRon de Graaf

 

reehorst foto 14 4 2018 600 x 400Op zaterdag 14 april stond de wedstrijd tegen SEV op het programma. SEV staat in de poule lager geklasseerd dan Reehorst ’45, maar Reehorst ’45 was er daardoor niet minder op gebrand deze wedstrijd te winnen. De eerste veldwedstrijd, die vorige week plaatsvond tegen Arena, werd door Reehorst ’45 gewonnen met 18-7. Dit veldseizoen heeft coach Jan Willem van Ede ervoor gekozen vijf om vijf te spelen (Anna Struik is toegevoegd aan de selectie), waardoor de vakindeling vaker zal wisselen. Kort na het beginsignaal scoorde Martijn Werkman 1-0, na een goede rebound-actie van Anna Struik. SEV miste vervolgens een vrije bal, maar daarna werd alsnog van afstand de 1-1 gescoord.

De 2-1 kwam op naam van Anna Struik, maar door een omdraaibal van SEV werd het weer gelijk. De scheidsrechter gaf vervolgens diverse vrije ballen, maar deze werden door beide partijen gemist. De 3-2 was een mooi afstandschot van Nicole de Lugt, waarna SEV weer scoorde (3-3). Na een prachtige actie van Sonja van Blijderveen die uitmondde in een afstandstreffer en een door Michel Verstegen verzilverde strafworp kwam de stand met nog 13 minuten op de klok op 5-3. SEV bleef meescoren en met een omdraaibal werd het 5-4. Daarna scoorde Niels van Golberdinge van afstand de 6 4 en net voor rust kwam uit een mooie doorloopbal van Sonja van Blijderveen de 7-4. Nog niet veel doelpunten, terwijl er genoeg kansen werden gecreëerd. Jan-Willem van Ede gaf zijn team in de rust dan ook mee om in de tweede helft echt te gaan werken aan de afronding. SEV opende de score in de tweede helft (7-5), maar met opnieuw een mooi afstandschot van Niels van Golberdinge stond het 8-5. Daarna kwam SEV terug tot 8-7. Het verschil werd weer twee punten door een treffer van Sonja van Blijderveen (9-7). Halverwege de tweede helft begon Reehorst ’45 uit te lopen. Met twee mooie acties van Nicole de Lugt en Niels van Golberdinge kwam de stand op 11-7. Om te proberen het verschil in deze wedstrijd te gaan maken, was dit het moment waarop Jan-Willem van Ede twee wissels toepaste. Michel Verstegen werd gewisseld voor Sander van Cappellen en Anna Struik verliet het veld voor Ilse Snitselaar. Ilse Snitselaar scoorde direct de 12-7, maar SEV liet het er nog niet bij zitten (12-8). Meteen werd Ilse Snitselaar weer uit het veld gehaald en kon Anna Struik de wedstrijd vervolgen. In de volgende aanval werd Lotte Allaart gewisseld voor opnieuw Ilse Snitselaar. Ook dit pakte goed uit. Zowel Nicole de Lugt als Ilse Snitselaar scoorden en de stand kwam op 14-8. Lotte Allaart werd vervolgens weer ingezet om de wedstrijd uit te spelen. Thomas den Ouden werd gewisseld voor Michel Verstegen, die direct daarna de 15-8 maakte. Het lukte SEV niet meer om te scoren; zelfs een vrije bal werd gemist. Het was wederom Michel Verstegen die scoorde via een doorloopbal (16-8). Martijn Werkman zorgde voor de 17-8. Daarna werd hij gewisseld en kwam Aron Vermeulen het veld in. Hij scoorde de 18-8. SEV wist nog een strafworp te verzilveren, waardoor de eindstand op 18-9 kwam. Jan-Willem van Ede was tevreden met dit resultaat: “De wissels hebben goed uitgepakt. Het scoren ging wat makkelijker, waardoor de druk van de ketel werd gehaald”.

De volgende wedstrijd van Reehorst ’45 wordt gespeeld op zaterdag 21 april 2018 om 15.30 uur tegen RDZ in Zeist (Bisonpark).

Scores: Michel Verstegen (3), Sonja van Blijderveen (3), Niels van Golberdinge (3), Nicole de Lugt (3), Martijn Werkman (2), Ilse Snitselaar (2), Anna Struik (1), Aron Vermeulen (1)

 

privacy

energiebreed logo 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer 

credozorg.eps

rust.eps 1

2ekansgames

B M

 

 

 

 

 toyota van gent

BSO De Thuisclub 250

blokjesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven