Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Aanval: Johan, Bert, Suzanne en Anda. Verdediging: Mark, Dik, Ria en Vevina. Reserve: Arnold. Yvonne, Esther, Miranda en Anja.
Scheidsrechter: Saskia.

Altijd leuk spelen tegen Rheko meestal aan elkaar gewaagd, dus vandaag even zien of dit ook nu het geval was.
Een Rheko dame wist van afstand de 0-1 op het scorebord te zetten. Na wat heen en weer spel was het Dik die de bal onderschepte en deze weer in het spel bracht. Even later was er een goede overname tussen Mark en Dik gevolgd door een leuke aanval alleen

Alweer de laatste veldwedstrijd van deze najaars competitie welke gespeeld moest worden onder zomerse weersomstandigheden. De wedstrijd in Kesteren werd door ons verloren met 7-5, dus was er werk aan de winkel om nu proberen te winnen.

Aanval :Lynn, Anda, Johan en Arnold. Verdediging: Suzanne, Vevina, Arjen en Bert. Reserves: Gert,
Yvonne, Esther, Mark en Anja. Scheidsrechter: Patrick v.d. Haar.
Een dame van Kesteren wist met een doorloopbal de 0-1 te maken en een doorloopbal van Johan ging helaas mis, hierna was het weer Kesteren die 0-2 maakte met een doorloopbal van een heer.
De verdediging was heel alert en een handje van Arnold deed wonderen

Reehorst 4 600 x 399De competitietrein loopt weer dus ook de verslagen komen weer.

Aanval: Ria, Lynn, Dik en Mark. Verdediging: Suzanne, Vevina, Gert en Johan.

Reserve: Anda, Yvonne, Bert en Arjen. Afwezig Leo, Arnold, Ronald en Fieny.

Scheidsrechter: Saskia Bekkers.

Binnen een minuut was het Dik die de score opende van afstand 1-0 en dit zonder dat de bal de korf raakte. Vlak daarna was het een dame van SKF die er 1-1 van maakte en een andere dame van SKF zorgde voor de 1-2.

Aanval: Ria, Suzanne, Bert en Arjen. Verdediging: Yvon, Anda, Johan en Gert. Reserve Ronald Arnold, Dik, Mark, Miranda en Anja.
En ook deze keer weer een bank vol toeschouwers, waaronder de voltallige familie Smidt.

Ondanks de goed verdedigende Gert en Johan, was het toch SKF die het eerste doelpunt scoorde 1-0. Hierna was het de beurt aan Arjen die met en mooie doorloopbal de 1-1 scoorde. De 2-1 was weer voor SKF, maar met een balletje onder de korf was het Anda 2-2.

Onze laatste wedstrijd van dit seizoen. Vevina was ook aanwezig met een vriendin (gezellig)
We hadden drie eigen heren. Gelukkig heeft Anja nog twee heren gevraagd. Rene en Julian .
We zijn begonnen met in de verdediging, Dik, Ronald, Yvonne en Ria. Aanval Leo, Rene, Anja en Suzanne.
Het was een taaie wedstrijd die maar niet opgang kwam. Na veel heen en weer spelen schoot Leo eindelijk raak 0-1. Gelijk daarna schoot Leo er weer een in 0-2. Rheko bleef niet achter en maakte 1-2 en 2-2. De eerst aanval kwam weer in de aanval. Het lukt maar niet om te scoren. Rene en Anja hadden genoeg schiet kansen maar ze waren niet op schot.

Aanval: Yvonne, Lynn, Ronald en Dik. Verdediging: Vevina, Anda, Johan en Bert.

Reserve: Ria, Zoe, Suzanne, Gert, Mark en Arjen.

Supporters: teveel om allemaal op te noemen.

Vorige week speelden we ook tegen Ecka in Arnhem, maar toen werd er met 8-4 verloren, dus was het zaak om nu revanche te nemen. Er werd leuk gespeeld met een goede overname van Anda gevolgd met goed verdedigingswerk van Bert. Een schot van Ronald kaatste helaas van de korf af. Lynn kreeg een strafworp mee welke door Dik feilloos in de korf belande. Ecka wist echter de stand direct gelijk te trekken 1-1. Een doorloopbal van Anda zorgde voor 2-1 een mooie kans van Bert ging naast. Na een goede onderschepping van Lynn was het Johan die met een afstandsschot de 3-1

Het was een schitterde zonnige dag – 26 graden en dat zo vroeg in het voorjaar!
Dik van der Haar is nog geblesseerd, maar desalniettemin kwam hij ons aanmoedigen en heeft hij de pen ter hand genomen, waardoor onderstaand verslag tot stand is gekomen.

In het aanvalsvak begon: Maikel (onze invaller voor deze dag), Johan, Ria en Anda.
In de verdediging: Yvonne, Anja, Bert en Ronald.

Maikel maakte al snel een doelpunt d.m.v. een afstandschot. Helaas wist de tegenstander dit 2x te evenaren. Gelukkig maakte Yvonne 2-2 door een

Vandaag samen met Mart op de fiets gestapt want het 4de had een wedstrijd tegen Kesteren, deze wedstrijd werd op echt gras gespeeld.
Aanval: Bert, Arjen, Yvonne en Anja. Verdediging: Ronald, Mark, Ria en Lynn. Reserve Dik, Gert en Miranda.
Supporters: Vevina, Anja, Jesse, Mart en Fieny.
De teams waren aardig aan elkaar gewaagd Mark wist enkele ballen te onderscheppen en het was Yvonne die een strafworp mee kreeg die benut werd door Arjen 0-1, maar Kesteren had direct een antwoord klaar en scoorde van afstand 1-1.

Aanval: Suzanne, Anda, Johan en Leo. Verdediging: Yvonne, Brenda, Ronald en Bert.
Reserve: Arjen, Samantha en Wim. Scheidsrechter: Patrick v.d. Haar.

De wedstrijd begon rustig een heer van Rheko wist de bal te onderscheppen, maar gelukkig voor ons werd hieruit niet gescoord. Het duurde 20 minuten voor er een eerste doelpunt viel, Johan wist van kort onder de korf raak te schieten 1-0. Toen was het hek van de dam en een heer van Rheko maakt te met een doorloopbal de stand gelijk 1-1, een dame van Rheko was ook zuiver en scoorde van afstand 1-2 binnen de vier minuten wist Ronald met een doorloopbal de stand gelijk te trekken 2-2.

privacy

energiebreed logo 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer 

credozorg.eps

rust.eps 1

2ekansgames

B M

 

 

 

 

 toyota van gent

BSO De Thuisclub 250

blokjesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven