Reehorst 4
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Aanval: Ria, Suzanne, Bert en Arjen. Verdediging: Yvon, Anda, Johan en Gert. Reserve Ronald Arnold, Dik, Mark, Miranda en Anja.
En ook deze keer weer een bank vol toeschouwers, waaronder de voltallige familie Smidt.

Ondanks de goed verdedigende Gert en Johan, was het toch SKF die het eerste doelpunt scoorde 1-0. Hierna was het de beurt aan Arjen die met en mooie doorloopbal de 1-1 scoorde. De 2-1 was weer voor SKF, maar met een balletje onder de korf was het Anda 2-2.

Een mooi samenspel tussen Anja en Ria, was het Ria die voor de 2-3 tekende. Arjen wist er 2-4 van ta maken, maar een heer van SKF met een afstandsschot maakte 3-4. Gert maakte er 3-5 van en Ria van afstand 3-6. Drie doelpunten van SKF maakte dat de rust ingegaan werd met een 6-6 stand.
De thee liet op zich wachten, dus ging Anda even informeren waar die bleef, werd haar verteld dat als het team thee had willen hebben zij dit voor aanvang van de wedstrijd hadden moeten melden. (nou ja)
In de rust werden de reserves ingezet zodat iedereen aan spelen toekwam en ook SKF had de nodige wissels.
SKF van afstand maakte de 7-6 en Ronald kwam net iets te kort met zijn doorloopbal. Anja wist van afstand 7-7 te maken. SKF miste de tweede toegekende strafworp maar wist met een doorloopbal 8-7 te scoren. Een stip werd ons door de neus geboord. SKF wist uit te lopen met drie doelpunten op rij maar 11-7 en het was Yvonne die van afstand de eind uitslag op 11-8 zette.

Fieny

kickstart 2018

energiebreed logo 

kuit

20161213 Hakvoort ICT Sponsorbord 200x65 3 600 x 195 3

martin ter stege

ACV Logo 003

korfbalshop

vriendenloterij1

 bravenboer 

credozorg.eps

rust.eps 1

2ekansgames

B M

 

 

 

 

 toyota van gent

BSO De Thuisclub 250

blokjesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven