Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Alweer de laatste veldwedstrijd van deze najaars competitie welke gespeeld moest worden onder zomerse weersomstandigheden. De wedstrijd in Kesteren werd door ons verloren met 7-5, dus was er werk aan de winkel om nu proberen te winnen.

Aanval :Lynn, Anda, Johan en Arnold. Verdediging: Suzanne, Vevina, Arjen en Bert. Reserves: Gert,
Yvonne, Esther, Mark en Anja. Scheidsrechter: Patrick v.d. Haar.
Een dame van Kesteren wist met een doorloopbal de 0-1 te maken en een doorloopbal van Johan ging helaas mis, hierna was het weer Kesteren die 0-2 maakte met een doorloopbal van een heer.
De verdediging was heel alert en een handje van Arnold deed wonderen

om de bal van richting te veranderen. Een prachtig afstandsschot van Arjen maakte 1-2, Anda leverde een gevecht met haar dame om de bal, waarbij zij als winnaar uit de bus kwam. Het was Kesteren die voor rust de 1-3,1- 4 en 1-5 op het score bord zette.
In de rust werden de reserves in gezet en het was Arjen die via een strafworp 2-5 maakte en wederom was het Arjen die van afstand 3-5 maakte. Toen was het weer Kesteren die uitliep naar 3-8 alvorens Anja er 4-8 van maakte. Kesteren maakte 4-9 tot en met 4-11 . Anja maakte 5-11 en Kesteren 5-12 en Yvonne 6-12. Bert 7-12 en 8-12, Mark 9-12 en Kesteren uiteindelijk 9-13 wat ook de eind uitslag was.
Nu kunnen we ons weer voorbereiden op de zaalcompetitie.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven