Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

eten Reehorst 4Na een lange warming up zijn we begonnen. Yvonne scoorde al snel met een afstandsschot 0-1. S.E.V maakte al weer snel gelijk 1-1. Johan probeerde de bal te vangen maar kreeg hem verkeerd op zijn vingers. Afgeschuurde nagel en krom vingerkootje. Bert verving hem. Na dit incident was even de stand niet bij gehouden. 14 min. 4-3. Ria schoot op de korf maar die ging eruit. Anja kreeg een strafworp mee Arjen maakte deze 4-4. Daarna Scoorde S.E.V. 3 maal 7-4. Arjen 7-5 en Dik doorloopbal 7-6. Strafworp S.E.V. 8-6. Dit was gelijk de ruststand.


Wissels Anda voor Ria, Suzanne voor Anja en Mark voor Dik. Suzanne schoot gelijk raak 8-7. Arjen maakte weer een strafworp 8-8. In de verdediging kreeg Anda een kopstoot, even bij komen, en weer door gaan (wat een bikkel) S.E.V. kreeg een strafworp mee 9-8. 10-8 S.E.V. Na mooi samen spelen rond om de korf scoorde Bert een wegtrekkertje achter de korf 10-9. S.EV. bleef maar mee scoren 11-9. Lynn scoorde een goede kans dicht bij de korf 11-10. S.E.V. weer raak 12-10. Mooi samenspel van Anda op Suzanne werd het 12-11. Jammer het is net niet gelukt om gelijk te maken. Eindstand 12-11.

Dan maar op naar de avond. We zijn met elkaar (ook onze trainer Gerrit was er bij) wezen uit eten bij Steak & Co. Was heerlijk.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven