Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Onze eerste wedstrijd in het nieuwe jaar 2019. Deze was in Bennenkom aanvang 21:00 uur.
Was wel wat laat in de avond. Toch hadden we genoeg spelers.
Aanval, Suzanne, Vevina, Johan en Arnold. Verdediging, Esther. Anda, Ronald en Gert.
Zo te zien was het voor ons toch wel te laat op de avond. D.V.O. kwam goed op gang. Zij scoorden er 4 afstandsschoten in. 4-0. Kregen nog een strafworp mee die ging mis. (Was ook geen strafworp)


De volgende strafworp (ook dubieus) was wel raak 5-0. Het wilde bij ons niet lukken. Bij elk schot waren we de bal weer kwijt. Maar eindelijk Arnold scoorden de 5-1 raak. Naar lang rond spelen Schoot Esther de 5-2 door de korf. Gert kreeg het op zijn heupen, hij nam een spurt, en scoorden een mooie doorloopbal 5-3. Vevina dacht dat kan ik ook, afstandsschot 5-4. Dat hadden we even mooi in gehaald. Ruststand 5-4.
In de tweede helft kwam Arjen voor Arnold, Bert voor Johan. Ria voor Esther en Yvonne voor Anda.
D.V.O. ging weer goed van start. Zij maakte door een doorloopbal die eigenlijk door Yvonne goed werd overgenomen de 6-4 raak. Ria speelde weer tegen een jong jeugdspelertje. Maar Yvonne lette op en nam een aantal goed over. Maar werd de hele tijd goed gekeurd. Toch scoorde Gert en Ronald nog gelijk. 6-6. Daarna lukt het ons niet meer. Het werd uiteindelijk 14-6 voor D.V.O.
Ik wil niet klagen over de scheids wij scoorden gewoon niet raak. Werd onzuiver geschoten. Al trainen we daar elke keer op. Maar de bal ging bij ons niet door de korf. Toch vind ik dat een scheids wel moet staan in de wedstrijd en niet met zijn armen over elkaar staan te kijken. Ook al spelen we breedte korfbal en in de laagste klasse. Een speler of scheidsrechter hoort altijd gemotiveerd te zijn als hij/zij speelt of fluit. 

Ria.

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven