Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Vandaag een wedstrijd in Zetten, dus varend naar de overkant van de Rijn is weer eens wat anders dan de snelweg en gelukkig is niemand zeeziek geworden.

Aanval: Yvonne, Vevina, Bert en Arjen. Verdedigend: Suzanne, Ria, Johan en Ronald.
Reserve: Arnold, Lynn, Esther en Anda.
Ronald weet de bal te onderscheppen, maar helaas gaat hij door een onderlinge misverstand weer naar de tegenpartij.
De 1-0 is voor Zetten via een omdraaibal. Bert is dicht bij een doelpunt, maar helaas hij stuit de korf uit. Verschillende afstandsschoten worden genomen maar allemaal zonder resultaat er is een pluspunt de korf wordt wel steeds geraakt.

2,3 en 4-0 zijn allemaal afstandsschoten van Zetten, waar het wel lukte om te scoren. Er werd goed verdedigd en Ria zorgt dat de bal weer in de aanval komt , waar Bert van afstand voor de 4-1 zorgde. De heer van Ronald presteerde het om in slow motion op de grond te gaan liggen tot grote hilariteit van de andere.
Uit een strafworp scoorde Zetten de 5-1 gevolgd door een afstandsschot 6-1. Een omdraaibal van Ria maakt 6-2, maar Zetten had direct het antwoord ook met een omdraaibal 7-2 wat ook de rust stand was.
In de rust kregen we zowaar een kopje thee aangeboden.
In de rust kwamen Esther voor Yvonne, Anda voor Vevina, Lynn voor Suzanne en Arnold voor Johan in het veld.
Esther wist gelijk te scoren met een doorloopbal 7-3 en Lynn met een heel ver afstandsschot 7-4. Zetten maakte de 8-4 en 9-4. Ria wilde naar haar dame maar gooide eerst een andere dame aan de kant, ondertussen was de 9-5 gescoord welke waarschijnlijk door Arjen was gescoord, maar door de aandacht voor Anda na haar val hadden de bankzitters het niet gezien.
Zetten maakte de 10-5 en Arnold en Esther de 10-6, 10-7 en 10-8 allen van afstand en was er toch nog hoop. Totdat de groeps app ging en Anja als boodschap gaf dat we moesten winnen! Wat een tegenovergesteld beeld werd, want Zetten liep uit met 7 schoten naar 17-8 en bij ons wilde het niet meer lukken, zou het toch door de vaartocht komen dat ze een beetje wiebelig op de benen stonden.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven