Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Aanval: Lynn, Yvonne, Johan en Gert. Verdediging: Anda, Vevina, Ronald, en Mark.
Reserve: Suzanne, Esther, Bert, Arnold, Arjen. Scheidsrechter: Rutger Stoel.
Al snel wist Lynn van grote afstand raak te schieten 1-0 en een bal van Gert ketst uit de korf. Een onderschepte bal door Yvon rolt over de korf heen. Even later weet Yvonne met een doorloopbal de 2-0 te scoren. Hierna is het Tiel met 2 afstandsschoten die de stand weer gelijk trekt 2-2.


De 3-2 is een afstandsschot van Yvonne en ook een afstandsschot van Johan treft doel 4-2. Na het over de korf schieten van Vevina is het Mark met een sprong die 5-2 maakt. Dan is het de beurt voor Tiel 5-3 en wederom Johan maakt de 6-3. Gert leent even de bril van Esther, maar dat ziet hij ook niet zitten dus geeft hij hem snel terug.
Met een snelle sprint houdt Gert de bal binnen, waaruit Lynn van afstand 7-3 maakt. Na een overname is Yvonne even de weg en de bal kwijt. Helaas moest Gert na een ongelukkige stap het veld verlaten en kwam Bert hem aflossen. Uit een slimme vrije bal weet Mark 8-3 te scoren en net voor rust maakte Tiel nog de 8-4.
In de rust Suzanne voor Yvonne, Ester voor Anda, Arnold voor Johan en Arjen voor Mark.
Een goede onderschepping van Arjen waaruit Suzanne de 9-4 kan scoren, een bal van Arnold springt uit de korf. Een misverstand zorgde voor een botsing tussen Arnold en Suzanne, maar had gelukkig geen gevolgen. Tiel van afstand scoorde de 9-5, hierna waren het doelpunten van Esther, Mark, Suzanne en Arnold die zorgden voor 13-5 en nog een laatste doelpunt van Tiel bracht de eindstand op 13-6.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven