Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Dieren; aanvang 11:45 uur.
DIDERNA 2 - REEHORST 4

Het was vroeg deze keer. Verzamelen 10:30 uur bij t' Riet.
Rond 11:15 uur kwamen we aan in Dieren. De sporthal staat in het centrum achter een pizza restaurant. We hadden genoeg tijd om in te schieten. Dat is wel zo fijn.
De begin opstelling was deze keer. Aanval: Yvonne, Vevina, Bert en Arjen. Verdediging: Suzanne , Ria, Mark en Ronald.
Diderna heeft een jong team, dat maakt voor ons deze keer niet zo veel uit. Voor dat er eindelijk een doelpunt viel duurde wel lang. Toch was Arjen die de scoorde opende voor ons. Afstandsschot 0-1.
Diderna schoot daarna de gelijkmaker in 1-1. Het tweede aanvalsvak had het wat moeilijker

met scoorden toch gooide Mark op een grote afstand raak 1-2. Suzanne dacht dat kan ik ook. Hoppa 1-3. Wisselen. Na goed rond spelen (er werd goed afgevangen) kreeg Yvonne een strafworp mee die Arjen scoorde 1-4. Hierna maakte nog 2-4 voor de rust.
In de rust een mandarijntjes die Suzanne altijd voor ons team meeneemt.
In de tweede helft komt Esther voor Yvonne, Anja voor Ria en Wim voor Mark in het veld. We gingen weer voortvarend van start. Met een mooie aangeefbal van Wim scoorde Anja een doorloopbal 2-5.
Een hele mooi actie van Ronald en Wim. Jammer die ging mis. Diderna maakte 3-5 en 4-5. Het lukte niet zo best meer kansen zat. Na 20 minuten scoorden Arjen 4-6. Hij ging er daarna gelijk uit Mark kwam weer terug in het veld. Mark was goed aan het afvangen rond om de korf. In het aanvalsvak van Ronald ging het goed. Lekker rond spelen en goed afvangen. Ronald scoorde met een wegtrekkertje achter de korf raak. 4-7. We moeten wel wat beter opletten met de korte kansen van Diderna 5-7 scoorde zij daar weer uit. Daarop schoot Vevina een afstandsschot de 5-8 raak. Dit was gelijk de eind uitslag.
Het was een sportieve wedstrijd. Verder geen op en aanmerkingen. Douchen en snel naar huis om naar ons 1e en 2e te gaan kijken. Komen we in Dieren op de parkeerplaats de hockey kinderen uit Ede tegen. Waar Diana Hoogendoorn (oud speelster van Reehorst1) coach van is.

Bij het 2e team gekeken was een mooie wedstrijd maar helaas verloren. Dan maar het 1e team aanmoedigen. Dat was een spannende wedstrijd dat ging gelijk op. Maar ook zij verloren in de laatste seconden als nog.
Dit was een zaterdag korfbal kijken en spelen.

Ria😀⚽️⚽️

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven