Reehorst 4 AVG
    Reehorst 4

Team Indeling
Reehorst '45 4
DamesAnda Mourits-KramerFieny LaamersLynn van KleijRia Brandsma-vd HoeveSuzanne van Blijderveen-VeldhVevina van BoeyenYvonne Rietberg
HerenArjen van der MeerArnold HendrikseBert RietbergDik van de HaarGert van KleijJohan MouritsLeo van OostendeMark SmidtRonald Klaassen
CoachArjen van der Meer

Aanval: Anda, Suzanne, Mark en Ronald. Verdediging: Yvonne, Vevina, Johan en Arjen. Reserve: Esther, Lynn, Arnold, Bert en Ria.

De uitwedstrijd hadden we verloren, dus het was zaak dit keer te winnen.
Er werd vlot overgespeeld en een goede onderschepping van Vevina bracht de bal weer in de aanval, waaruit Ronald met een afstandsschot de 1-0 op het score bord zette. Mark probeerde de bal over te gooien, maar deze viel pardoes in de korf dat was dus 2-0. Nu was het de beurt voor DVO die van afstand raak schoot 2-1. Vevina ook van afstand maakte de 3-1.

In het volgende aanvalsvak kon Suzanne steeds de bal aannemen omdat haar dame bleef hangen. Via een strafworp kon DVO de 3-2 en gevolgd door een afstandsschot 3-3 aantekenen. Ook de 3-4 was voor DVO, maar een prikkertje onder de korf van Vevina zorgde dat de stand weer gelijk werd 4-4. 4-5 en 4-6 waren afstandsschoten van DVO en Johan zorgde voor de 5-6 voor rust wist DVO nog eenmaal te scoren wat de stand op 5-7 zette.
In de rust werden op Ria na de reserves ingebracht.
De standen 5-8, 5-9 en 5-10 waren voor DVO. Hierna was het weer de beurt voor ons Esther uit een vrije bal maakte 6-10 en Mark met een schuin schot van afstand 7-10. Mark wist languit liggend de bal binnen te houden. Een toegekende strafworp wist Mark te verzilveren 8-10. Ook Arjen wist via een strafworp te scoren 9-10 dus werd het toch weer spannend. De 9-11 en 9-12 waren weer voor DVO en Arnold maakte van afstand 10-12 de laatste 2 doelpunten waren voor DVO wat de eindstand op 10-14 zette.

Fieny

privacy

energiebreed logo

Klik hier en kijk wat onze sponsors te bieden heeft

korfbalshop

 bravenboer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven